Fostul selecționer Cornel Dinu a fost internat în spital. El a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce ar fi avut un accident care l-ar fi putut costa viața. În ultima perioadă, Cornel Dinu s-a aflat sub supravegherea medicilor.  

Vești triste din lumea sportului. Cornel Dinu a ajuns de urgență la spital. Legenda sportului românesc a fost internat la Spitalul de Urgență Elias din Capitală cu mai multe afecțiuni. 

Problemele pentru Cornel Dinu au început în luna aprilie, atunci când acesta a mers la spital pentru o operație la picior. Operația nu a mai avut însă loc din cauză că fostul sportiv s-a îmbolnăvit de COVID-19. 

Suferința lui Cornel Dinu: Lăsat fără apartament de către propriul fin. ”Îmi scriu testamentul, m-a nenorocit nedreptatea”

Întors acasă, Cornel Dinua acuza stări de amețeală, iar la un moment dat acesta s-a dezechilibrat și a căzut în casă, lovindu-se puternic la cap. 

Contactat de presă, fostul sportiv a declarat, potrivit Fanatik: “Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul…

Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării”.

Felul în care generalii dădeau PONTURI. Cornel Dinu, fostul antrenor de la Dinamo: M-a sunat șeful SRI. Voiau să facă arestări

În acest moment, sportivul spune însă că se află în afara oricărui pericol. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here