Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde. Următorul test de inteligență necesită foarte multă atenție, concentrare și răbdare. Găsește numărul lipsă
Examinând imaginea de mai sus, îți vei putea găsi abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor, punându-ți acuitatea mentală la încercare. A te implica în acest tip de puzzle nu este doar o provocare, ci și o oportunitate de a-ți perfecționa abilitățile cognitive.
Pentru a rezolva acest puzzle, va trebui să îți exersezi abilitățile matematice și să aplici gândirea analitică. Ia în considerare abordări diferite și folosește experiența pentru a reuni indicii și a găsi soluția. Provocări ca aceasta sunt concepute pentru a-ți provoca mintea, așa că nu ezita să gândești creativ.
Răspuns la provocare la matematică12 + 9 = 2112 + 3 = 159 + 6 = 156 + 3 = 9
Prin urmare, răspunsul este 15.
Testul de inteligență cu dificultate sporită. Câte triunghiuri vezi în imagine? Peste 70% răspund greșitBeneficiile puzzle-urilor matematice
Angajarea în rezolvarea puzzle-urilor matematice oferă diverse beneficii, cum ar fi reducerea presiunii asupra sănătății mintale și menținerea unei minți ascuțite. Rezolvarea acestor tipuri de puzzle-uri vă poate crește capacitatea de gândire, vă poate întări încrederea în matematică și vă poate îmbunătăți capacitatea de memorie.
În plus, prin implicarea în activități precum puzzle-uri de matematică, îți antrenezi creierul să gândească critic și să abordeze problemele din perspective diferite, ceea ce duce la o mai mare agilitate mentală și la îmbunătățirea abilităților de luare a deciziilor în toate aspectele vieții. Petreceți timp provocându-vă cu puzzle-uri matematice și culegeți recompensele unei minți mai puternice și mai capabile. Acest tip de abilitate constă în folosirea gândirii logice pentru a înțelege și manipula numere, cantități, relații și structuri, cu scopul de a rezolva probleme.
Cum poate fi stabilit IQ-ul unei persoane
IQ-ul reprezintă măsura inteligenței umane și poate fi stabilit pentru fiecare persoană prin rezolvarea unor teste. În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:
Q peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;Q peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.
Sursă text: Click.ro