Cetățeanul turc acuzat că a ucis-o pe femeia al cărei trup a fost găsit pe un câmp din Dâmbovița a primit o nouă acuzație în dosarul în care este cercetat pentru omor, a anunțat avocatul Adrian Cuculis. Vorbim, practic, despre extinderea urmării penale în cazul odioasei crime care a îngrozit o țară întreagă.   

“Cetateanul turc care a omorat-o si depesat-o pe Mirela Bitfoi a primit o noua acuzatie de incalcare a regimului armelor si munitiilor. La audierea de joia trecuta, parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita a extins Urmarirea penala si cu privire la aceasta noua infractiune. 

Dezvăluiri șocante în cazul cadavrului mutilat aruncat pe câmp: Afaceristul turc a recunoscut că el este autorul crimei. Ce le-a spus anchetatorilor

De asemenea aceasta noua infractiune i-a fost imputata la un moment ulterior efectuarii expertizei psihiatrice de a constata daca cetateanu turc avea discernamant , pentru a putea fi tras la raspundere”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Descoperirea macabră, făcută de un tractorist

La începutul lunii martie, trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit aruncat pe câmpul din localitatea Olteni, județul Dâmbovița. Anchetatorii au stabilit ulterior că acesta fusese aruncat în urmă cu o lună. Era mutilat și înfășurat într-o folie de plastic. Tractoristul care a făcut descoperirea macabră a găsit, însă, doar fragmente. Polițiștii sosiți la fața locului au găsit ulterior mâinile și piciorul stâng.

Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocanteCine este victima – prima ipoteză a anchetatorilor După găsirea corpului, poliţiştii au anunţat că s-au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele cele mai apropiate de locul unde a fost găsit corpul victimei. Polițiștii spun că trupul aparține Mirela Bîtfoi, o femeie în vârstă de 38 de ani, dispăruse din sectorul 6 al Capitalei cu o lună înainte ca trupul ei să fie găsit abandonat pe câmp. Lovitură uriașă pentru turcul care a măcelărit-o pe Mirela. Solicitarea făcută de avocați îi poate aduce o condamnare mai aspră

Avocatul Adrian Cuculis a declarat că familia Mirelei solicită încadrarea omorului în categoria “violența în familie”.

“Având în vedere faptul că între cetățeanul turc care a ucis-o pe Mirela și aceasta exista o relație de concubinaj, a fost depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o cerere de schimbare a încadrării faptei cu raportare la violența în familie, ceea ce în mod normal, dupa admitere, ar trebui să duca la creșterea posibilei pedepse în zona limitei speciale cu ¼, respectiv echivalentul omorului calificat, adică pedeapsă până la un maxim de 25 de ani. În momentul de față fapta este încadrată ca omor simplu ceea ce ar putea să fie pedepsit cu un maxim de 20 de ani”, a explicat Cuculis.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here