Marina Pandarof, tânăra blondă din anturajul lui Florian Coldea, ar fi omul de legătură dintre lumea arabă și mafia albaneză. Femeia cercetată pentru trafic de droguri de către DIICOT a ajuns să lucreze din 2019 pentru Golf Saudi, unde organizează evenimente pentru cei mai importanți oameni de pe planetă.  

Românca din Slatina este apropiată de Majed Al Sorour, fost CEO al Golf Saudi și președinte al federației saudite de golf. Milionarul saudit are o avere estimată la 2.8 miliarde de dolari și este considerat unul dintre cei mai influenți oameni din lumea arabă și nu numai.

Tânăra care a fost fotografiată la Berlin alături de Florian Coldea și Dorian Ducka nu ezită se se afișeze pe rețelele sociale în avioane private, dar și la evenimente exclusiviste unde își are de fiecare dată locul asigurat în loja VIP.

Blonda apropiată de Florian Coldea a fost prezentă și la un concurs MOTO ce a avut loc în Austria, unde sponsor a fost firma CryptoData, deținută de Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș.

La evenimentul din Austria a fost prezent și fostul premier Victor Ponta, care s-a fotografiat alături de Ovidiu Toma. Ponta a avut acces în loja VIP a competiției, unde a stat alături de Marina Pandarof.

Mai multe articole de presă o plasează pe Marina Pandarof în fruntea rețelei M. Ea ar fi cea care controlează rețeaua de escorte de lux din Capitală, unde clienți ar fi mai mulți oameni de afaceri influenți, politicieni de rang înalt și chiar miniștri. O altă informație apărută în spațiul public este că blonda din anturajul lui Florian Coldea s-ar ocupa și cu traficul de droguri din cluburile de lux din București, unde clienți sunt doar personaje influente.

Culisele Statului Paralel. Noi dezvăluiri despre relațiile lui Victor Ponta cu gașca lui Florian Coldea 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here