Diferența dintre viață și moarte este făcută de medicii de la terapie intensivă. Gabriel Cotabiță a fost internat 39 de zile pe secția ATI a spitalului Floreasca în anul 2015. Artistul a ajuns în comă la spitalul de urgență, după ce a suferit un stop cardio-respirator într-o sală de forță.  

Artistul s-a aflat în comă de gradul trei, iar după o recuperare îndelungată a revenit la o stare fizică aproape normală. 

În schimb, Bogdan Stanoevici a murit în condiții suspecte pe secția ATI. Actorul a ajuns în stare gravă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în doar câteva zile și-a găsit sfârșitul.

La scurt timp după moartea actorului a fost depusă o sesizare de moarte suspectă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. În sesizare, se cerea efectuarea unei autopsii care să stabilească cu exactitate de ce a murit Bogdan Stanoevici.

Cu toate acestea, dosarul a fost închis, iar magistrații au considerat că „nu sunt suspiciuni”. În cadrul cercetărilor, au fost analizate toate actele medicale întocmite pe parcursul internării. 

Sorin Grindeanu, sub tirul întrebărilor Ancăi Alexandrescu. Ce se va întâmpla cu Podul de la Brăila și cum se va rezolva dezastrul de la Tarom 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here