Un bărbat din Norvegia a reușit să se îmbarce în două curse aeriene, fără bilete, fără boarding pass. Mai mult, s-a strecurat și cu un cuțit la el.  

Un bărbat norvegian a reușit să urce la bordul a două avioane în aeroportul din Munchen fără bilet sau boarding pass. A fost dat jos la prima încercare, dar a reușit din nou a doua zi și a zburat în Suedia. La sosire, autoritățile au descoperit că avea și un cuțit ascuns.

Norvegianul în vârstă de 39 de ani a încercat mai întâi să se strecoare la bordul unui avion care pleca din München către Hamburg în data de 4 august 2024. Deoarece toate locurile din avion erau ocupate, a fost descoperit și dat jos.

A doua zi, a reușit să zboare către Suedia, deoarece s-a îmbarcat într-un zbor unde nu erau achiziționate toate biletele. Bărbatul a reușit să păcălească sistemele automate de îmbarcare, unde ar fi trebui să scaneze boarding pass-ul intrând în spatele unui alt pasager, scrie Deutsche Welle.

A reușit să se strecoare fără să fie observat și în timp ce se făcea îmbarcarea la poartă. După prima tentativă eșuată, a fost predat poliției, care l-a pus sub acuzare apoi la eliberat.

Bărbatul a reușit însă, folosind aceeași tactică, să ajungă în Suedia, unde a încercat să se îmbarce din nou fără bilet, într-un zbor înapoi la München. Autoritățile suedeze l-au prins și au găsit asupra lui un cuțit cu lamă de 10 centimetri, dar au stabilit că nu prezintă vreun pericol.

Polițiștii din Germania l-au acuzat de fraudă și de intrare ilegală, iar aeroportul din München anchetează situația. Nu este clar dacă bărbatului i s-a cerut vreun act de identitate de către personalul din aeroport, iar numele companiei aeriene păcălite nu a fost publicat.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here