Te întrebi cum poți să te folosești de ginseng pentru o piele strălucitoare? Dermatologii au dezvăluit metodele pentru a obține un ten fără imperfecțiuni. Acesta este ingredientul coreean ce poate estompa petele pigmentare, conform informațiilor obținute de specialiști. 

Specialiștii spun că rădăcina de ginseng poate ajuta la estomparea petelor întunecate, poate calma roșeața de la nivelul tenului și te poate ajuta să-ți recapeți elasticitatea și fermitatea pielii. La prima vedere, dermatologii au descoperit că aceste plante au o mulțime de beneficii pentru tenul tău.

Cum poți să te folosești de ginseng pentru o piele strălucitoare

Specialiștii au inspectat mai multe rădăcini de la o fermă din ginseng din Coreea de Sud. Tuberculul a fost folosit de secole de către coreeni ca un panaceu pentru a trata problemele comun, de la moleșeală, la problemele digestive.

Este atât de recunoscut în această regiune încât cultura este reglementat în conformitate cu standardele stricte de calitate din Coreea de Sud.

Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite

Conform dermatologilor, cea mai bună rădăcină este cea de ginseng roșu coreean. Acest produs este considerat de mulți ca oferind efecte rapide la nivelul pielii. În Coreea de Sud, ginseng se regăsește pe eticheta multor produse de skincare.

Este un ingredient de bază în special pentru produsele care promit să estompeze petele pigmentare. Există o știință reală care susține utilizarea ginsengului în îngrijirea topică a pielii.

Bogat în antioxidanți, ginsengul poate ajuta la reducerea apariției semnelor de îmbătrânire prematură și la repararea și protejarea pielii.

De asemenea, studiile au arătat că are beneficii antiinflamatoare și că oferă strălucire tenului. Desigur, există mult eingrediente topice, vitamina A și C, despre care experții susțin că pot face la fel de multe.

Ceea ce diferențiază ginsengul de alte ingrediente poate fi faptul că este în general bine tolerat și de persoanele cu tenul sensibil. 

Anumite ingrediente, retinol, de exemplu, sunt asociate în mod tradițional cu o sensibilitate ridicată a pielii. Ginsengul, pe de altă parte, nu prezintă astfel de dezavantaje. Coreeni numesc ginsengul „rădăcina omului, datorită formei sale.

Citește continuarea aici

Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here