Există atât de multe opinii contradictorii cu privire la ceea ce constituie un risotto perfect. Un bucătar-șef dezvăluie însă trei rețete cu care nu poți da greș.  

Bucătarul șef al Hotelului Thyme din Regatul Unit a dezvăluit pentru The Sunes Tymes trei rețete care promit să aducă la masă gustul bucătăriei italiene. 

Panissa cu fasole

Panissa este un fel de mâncare de munte piemontez – o încrucișare între un risotto și o tocană. 

Pentru 4 porții sunt necesare următoarele ingrediente:

Ingrediente

Pentru fasole borlotti:

• 1 lingura ulei de masline

• 1 ceapă, tăiată cubulețe

• 1 conserve de roșii întregi decojite

• 300 g fasole borlotti (înmuiată peste noapte sau conservată)

• 2 crengute de rozmarin

Pentru orez:

• 50g panceta, taiata cubulete

• 1 ceapă mică tăiată cubulețe

• 2 bețișoare de țelină, tăiate cubulețe

• 1 cap de fenicul feliat subțire

• 300g orez arborio

• 175 ml vin roșu

• Supliment de supă de pui sau legume (dacă ați folosit fasole conservată)

• 80g parmezan ras

• 50g unt

Citește continuarea aici.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here