O găină de la țară va fi mult mai gustoasă decât una cumpărată din comerț, însă, odată ce vom începe să o gătim vom observa că va fierbe ceva mai greu. Din fericire, există câteva metode simple care ne vor ajuta să evităm această problemă și să fierbem carnea cât mai rapid! 

Carnea de pui este una dintre cele mai populare din lume, nu numai datorită faptului că este foarte sănătoasă, dar și versatilității sale. Indiferent de ce fel de rețetă ne dorim să pregătim, puiul este o alegere perfectă, deoarece poate fi combinat cu orice fel de condimente și ingrediente dorim.

Iar pasărea de la țară va fi, de cele mai multe ori, mult mai gustoasă decât cea cumpărată din comerț. Însă există riscul ca aceasta să se fiarbă ceva mai greu, motiv pentru care trebuie să apelăm la anumite trucuri folosite de gospodine, pentru a evita această problemă. Iar prima și cea mai simplă este să punem pasărea cu puțină apă într-o oală sub presiune. Astfel, ea se va fierbe mult mai rapid decât în mod obișnuit!

Trucurile ingenioase care ne ajută să fierbem carnea mai repede

De asemenea, dacă vom dori să fierbem carnea rapid, putem să punem pasărea în saramură. Tot ce trebuie să facem este să adăugăm apă, sare și zahăr într-o oală îndeajuns de mare, iar apoi să punem puiul în acest amestec. El trebuie să rămână în saramură vreme de aproximativ 12 – 24 de ore. La final, vom avea o carne fragedă, iar dacă dorim, putem folosi și condimente precum oregano, sau cimbru.

Citește continuarea aici.

  

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here