Cum să gătești cea mai bună ciorbă de pește. Un ingredient care NU trebuie să lipsească din acest preparat. Ingrediente Ciorba de peste

-2 kg.peste (crap),-2 cepe,-2 morcovi,-2 radacini de pastarnac,-o bucata de telina,-1 kg.cartofi noi,-600 gr.smantana,-4 oua,-sare dupa gust,-1 capatana de usturoi,-50 ml.ulei,

-borș-1 legatura de leustean verde.

Prăjitură cu blat sfârâmicios și umplutură de brânză. Un desert de care nu te mai saturiMod de preparare Ciorba de peste

-Se curata pestele, se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si sare si lasam sa traga cateva clocote apoi oprim focul, scoatem carnea din zeama si strecuram zeama pe care o punem in oala la fiert.-Curatam ceapa, o tocam si o undim, adaugam peste ceapa toate radacinoasele tocate marunt si le undim pret de cateva minute, apoi le punem in zeama de la peste. Adaugam si cartofii curatati si taiati cubulete si fierbem totul la foc potrivit,cand sunt fierte legumele adaugam bors dupa gust, lasam sa traga cateva clocote si oprim focul.-Intr-un vas punem ouale, usturoiul facut mujdei si smantana, le omogenizam si le turnam peste ciorba, cam la zece minute dupa ce oprim focul si amestecam usor. Presuram leustean tocat marunut. 

Rețetă de gogoși turcești. Un deliciu crocant, însiropat și pe gustul iubitorilor de dulciuri 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here