Dezvăluiri halucinante! Dan Diaconescu a povestit, în exclusivitate la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, moderată de Anca Alexandrescu, cum generalul Florian Coldea a rămas de neatins în toți acești ani. Fostul prezentator TV a susținut că șeful mafiei a hotărât să se împartă banii rămași în urma răpirii reale a ziariștilor. 

„Domnul ăsta Coldea poate că s-a supărat pe mine și a hotărât să mă bage la pușcărie și să îmi facă toate dosarele astea. Nimeni nu-l știa pe tânărul ăsta, nu știu cum să spun și într-un fel vrei să îți spun ceva, bravo lui, omul este un geniu, bine, un geniu al răului, dar este, are mintea la el, așa cum pare el, zbanghiu.

Și tipul spune: <ce ați rămas așa perplecși, câți suntem aici – 16, 6, 8, câți erau ei – da, păi cât mai beți voi și mai mâncați un pișcot, eu mă duc colo în colț și împart eu frumos>.

Anca Alexandrescu: Deci Florian Coldea a propus să se împartă banii ramași, 3 milioane de euro. 

“Nu știu cât au rămas exact și nu știu la cât s-au împărțit, dar ăsta e momentul în care el i-a avut la mână pe toți.

Mereu se propunea destituirea lui și mereu ceilalți spuneau <bă, da dacă ne-au filmat atunci?>”, a declarat Dan Diaconescu.

Dezvăluiri incendiare la Culisele Statului Paralel: Dan Diaconescu a demascat MAFIA. Bunurile OTV, executate de firma avocatului coldist Doru Trăilă. Mi s-a oferit un bloc să fiu candidatul perfect al statului mafiot. INTERVENȚIE explozivă, în direct, a lui Traian Băsescu 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here