Confruntare în direct la Realitatea Plus între Dan Diaconescu și Traian Băsescu, după ce Diaconescu a aruncat bomba cu privire la faptul că banii rămași în urma răpirii jurnaliștilor în Irak au fost împărțiți în fața fostului președinte. Acesta a aruncat cu acuzații grave și a explicat cum Traian Băsescu știa de cum funcționează mafia coldistă și de implicarea pe care o avea generalul negru la cel mai înalt nivel.  

Băsescu: Cred că eu pot înțelege stresul, tensiunile prin care a trecut domnul Diaconescu sau nu pot accepta șirul de fantezii pe care le exprima fără a le clarifica. În primul rând spuneți că s-au împărțit la mine în birou.

Diaconescu: Nu am spus că la dumneavoastră, am spus ca într-un birou important.

B: Nu, nu, nu, nu, deci spuneți că la mine în birou s-au împărțit bani rămași din Irak de la ziariști. Cum Coldea a venit cu mine la OTV și a furat tortul, ceva de genul asta.

D: Nu a furat, a zis ca îl duce la analize. L-a adus înapoi, dar mai târziu.

B: Domnul Diaconescu, SRI-ul nu are în atribuțiuni protecția președintelui. Deci, ați putea fi credibil daca nu ați spune atâtea minciuni, domnul Diaconescu.

D: Păi și atunci ce căuta mereu pe lângă dumneavoastră tipul ăsta?

B: Păi da cine, ce tip, despre cine vorbiți? Despre Coldea?

D: Coldea ăsta, da.

B: Dar Coldea nu a fost niciodată pe lângă mine. Domnul Diaconescu a creditat o alta minciună, că ar fi fost Coldea pe lângă mine. Pai dumneavoastră l-ați invocat de multe ori pe Coldea în tara asta, mă tem că nu știți cu cine vorbeați.

D: Ok, oricum nu v-am invocat pe dumneavoastră, dar faptul ca va simțiți cu musca pe căciula pentru mine spune totul.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here