Dan Tocaci, intermediarul dintre Coldea și Dumbravă, ajunge din nou în fața polițiștilor pentru a semna controlul judiciar. Pe de altă parte, apar tot mai multe informații despre mafia generalilor penali. În timp ce gruparea coldistă și-a extins tentaculele în mai multe domenii, apar controverse uriașe despre alegerile din 2009.  

La Secția 23 de poliție trebuie să ajungă și omul de afaceri Dan Tocaci pentru a semna controlul judiciar, o măsură preventivă impusă de procurorii anticorupție pentru 60 de zile. Cu alte cuvinte, intermediarul dintre Florian Coldea și Dumitru Dumbravă trebuie să se prezinte în fața polițiștilor pentru a da cu subsemnatul. 

Există tot mai multe controverse și apar tot mai multe informații în legătură cu influența pe care Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au avut-o până în aceste momente. Vorim despre domenii precum educație, dar și domeniul bancar. Astfel de informații sunt legate și de alegerile din 2009.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, Parlamentul a fost filat de Traian Băsescu pentru Florian Coldea în urma ședinței CSAT, iar în acea perioadă numeroși oameni politici au avut parte de presiuni. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here