Fructele uscate din categoria oleaginoase, precum nucile, fisticul, migdalele, arahidele, alunele sau caju, sunt o sursă bogată de nutriente, ele conțin multe minerale și vitamine. Dacă nu le consumi regulat, ar fi indicat să le introduci în dieta ta zilnică. Iată de ce.
Fructele uscate din categoria oleaginoase, precum nucile, fisticul, migdalele, arahidele, alunele sau caju, sunt o sursă bogată de nutriente, ele conțin multe minerale și vitamine. Dacă nu le consumi regulat, ar fi indicat să le introduci în dieta ta zilnică. Iată de ce.
Postul intermitent mai puternic decât orice medicament. Ce beneficii are și cum trebuie ținutNucile
Sunt foarte bogate în acid alfa-linoleic, acizi grași omega 3, proteine, fibre, magneziu și fosfor. Nucile sunt cunoscute pentru proprietățile lor anti-inflamatorii. De asemenea, nucile sunt un super aliment pentru inimă și ajută la menținerea unei greutăți corporale corespunzătoare.
FisticulFisticul este renumit deoarece conține cel mai mic număr de calorii și grăsimi dintre toate aceste fructe. Este o bogată sursă de vitamina B6, mangan și cupru și ajută la îmbunătățirea sănătății inimii.Fructul care poate distruge 12 tipuri de cancer. Cu ce ingredient din bucătărie trebuie combinat pentru a obține rețeta perfectăMigdalele
Migdalele sunt adevărate pachete cu calciu, ele conțin cea mai mare cantitate de calciu dintre toate fructele uscate. De asemenea, mai conțin, proteine, fibre, vitamina E, cupru și magneziu. Acestea luptă împotriva inflamațiilor, ajută la menținerea unei greutăți normale a corpului și îmbunătățesc sănătatea inimii.