Adrian Doroftei, fiul legendarului boxer Leonard Doroftei, a luat recent o hotărâre neobișnuită, având în vedere situația românilor care se confruntă cu dificultăți economice. 

Deși presa a speculat mult despre averea lui, adevărul a fost lămurit chiar de marele campion. În trecut, s-a vehiculat că Adrian ar fi devenit milionar după ce s-a stabilit în Canada, însă Leonard Doroftei a explicat că lucrurile nu stau chiar așa.

„Să nu exagerăm cu astfel de povești. Băiatul meu e inteligent și știe să facă bani, dar nu vorbim de milioane de dolari. Acestea sunt doar legende. Banii nu se fac peste noapte, e nevoie de muncă, răbdare și investiții bine gândite”, a declarat Doroftei.

Renunțarea la lux din respect pentru români

Adrian Doroftei a demonstrat că nu este doar un om de afaceri talentat, ci și unul cu un simț puternic al responsabilității sociale. Într-un interviu anterior, Adrian a povestit cum a refuzat să-și cumpere o mașină scumpă, deși își permitea, gândindu-se la românii care trăiesc în condiții dificile și abia au ce pune pe masă.

Inițial, Adrian a lucrat în cadrul unei companii aeriene, dar a decis să își urmeze propriul drum, intrând în domeniul imobiliar. Deși afacerea îi merge bine, s-a clarificat că veniturile sale nu ating nivelul milionarilor, așa cum s-a scris în mod eronat.

Venitul lunar al lui Leonard Doroftei de la statul român

Pe lângă succesele în afaceri ale fiului său, Leonard Doroftei beneficiază de o rentă viageră din partea statului român pentru performanțele sale remarcabile în cariera de sportiv. Doroftei, campion mondial la box și medaliat olimpic, primește lunar suma de 9.232 de lei, conform Agenției Naționale pentru Sport.

După retragerea din sport, Leonard Doroftei a încercat să se implice și în afaceri, însă proiectele sale au întâmpinat dificultăți din cauza unor neînțelegeri cu autoritățile locale din Ploiești. Chiar și așa, rămâne o figură iconică în sportul românesc, iar fiul său pare să ducă mai departe moștenirea de succes, dar cu o atitudine modestă și un respect profund pentru cei mai puțin norocoși.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here