Duminică, 20 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au desfășurat 43 de percheziții în Târgul Vitan, în cadrul unui dosar ce vizează comercializarea de produse suspectate a fi contrafăcute. Ce se arată în comunicatul poliției

Acțiunea are ca scop investigarea infracțiunii de punere în circulație a unor produse ce poartă mărci identice sau similare cu mărci înregistrate, conform articolului 102 alin. (1) lit. b) din Legea 84/1998. Persoanele vizate în acest caz vor fi conduse la audieri, pe baza mandatelor de aducere emise în acest sens, pentru a se lua măsurile legale necesare.

Cercetările sunt coordonate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 4, cu supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Surse judiciare au confirmat că perchezițiile se desfășoară în principal în Târgul Vitan, unde se suspectează că se comercializează bunuri contrafăcute.

„Astăzi, 20 octombrie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 43 de mandate de percheziție domiciliară în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, prevăzută de articolul 102 alin. (1) lit. b) din Legea 84/1998. Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a transmis, duminică Poliţia Capitalei.

 

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here