Poliția britanică a descoperit două valize cu rămășițe umane pe faimosul pod suspendat Clifton din vestul Angliei, șocând opinia publică. Primul suspect, un bărbat de 34 de ani, a fost arestat în Bristol, orașul unde a avut loc descoperirea macabră. 

Suspectul urmează să fie transferat la Londra pentru interogatoriu, conform declarațiilor Poliției Metropolitane din capitală.

Vineri, poliția a confirmat că rămășițele aparțin a doi bărbați adulți și că principalul suspect a călătorit din Londra la Bristol cu cele două valize,  potrivit unui raport CNN preluat de News.ro. Poliția a primit rapoarte despre un bărbat cu o valiză zdrențuită din care părea să se scurgă sânge, comportându-se ciudat pe pod. După ce a fost confruntat de public, suspectul a fugit, lăsând valiza în urmă. O a doua valiză a fost găsită în apropiere.

Descoperire șocantă făcută de oamenii legii

Într-un apartament din vestul Londrei, poliția a descoperit rămășițe umane care par a fi legate de corpurile găsite în Bristol. Investigațiile continuă, dar poliția nu mai caută alte persoane în legătură cu incidentul.

Un bărbat de 36 de ani, arestat la Londra vineri dimineață în urma descoperirii de pe podul Clifton, a fost eliberat fără a fi acuzat, conform poliției metropolitane. Arestarea de sâmbătă a fost considerată o “evoluție semnificativă” în anchetă, a declarat comisarul adjunct Andy Valentine.

„Înțelegem îngrijorările comunităților locale din Bristol și Londra, iar agenții vor rămâne în zonă în zilele următoare pentru a liniști pe cei afectați de acest incident tragic”, a adăugat Valentine.

Poliția crede că a identificat cele două victime, dar identificarea oficială nu a avut loc încă. În prezent, se încearcă localizarea și informarea rudelor acestora.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here