Această negresă cu nucă este delicioasă, cu o textură densă. Este rapidă și se prepară ușor. Pentru ca reţeta să fie un succes, măsoară ingredientele cu atenţie, iar pentru a obţine un desert fără gluten, ai putea folosi făină de migdale. 

Dacă vrei un preparat dulce fără lactate, înlocuieşte untul cu ulei de cocos. Ouăle pe care le pui în această prăjitură ar trebui să fie la temperatura camerei. Pentru un gust deosebit, ai putea face o combinație de nuci, migdale și caju.

Ai toate motivele să incluzi nuci în meniul celor dragi prin prepararea unor deserturi ca acesta. Studiile efectuate pe cobai au legat consumul de nuci de îmbunătățirea memoriei, a abilităților de învățare, a dezvoltării motorii și a comportamentului legat de anxietate. Mai mult, elementele nutritive și antioxidanții din nuci reduc stresul oxidativ și inflamația prin reducerea radicalilor liberi.

Ingrediente:

250 ml apă

200 g zahăr

4 linguri dulceaţă

60 ml ulei

2 linguri cacao

250 g făină

100 g miez de nucă tocat grosier

1 plic praf de copt

3 gălbenuşuri

Citește continuarea aici.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here