Principalul suspect în cazul uciderii a două femei din Constanța, un bărbat de 26 de ani supranumit „Șacalul”, și iubita acestuia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, bărbatul este acuzat că le-a omorât pe cele două tinere, Denisa și Delia, pentru a le fura mașinile de lux și bunurile valoroase. Detalii șocante despre cele două victime și modul în care au fost ucise au ieșit la suprafață pe măsură ce ancheta avansează. Cine erau Denisa și Delia?

Denisa, o tânără de 28 de ani din Timișoara, și Delia, de 34 de ani, din Tulcea, au fost găsite moarte în circumstanțe tragice. Trupul Denisei a fost descoperit pe un câmp în apropiere de Sinoie, iar Delia a fost găsită fără viață într-un apartament din Mamaia. Ancheta relevă că Denisa, care avea un copil de 5 ani, a fost ucisă pe 27 august, iar Delia pe 2 iulie. În ambele cazuri, „Șacalul” le-ar fi otrăvit sau drogat înainte de a le ucide.

Denisa fusese dată dispărută de familie cu două săptămâni înainte de a fi găsită. Un șofer a descoperit corpul acesteia pe marginea unui drum între Sinoie și Mihai Viteazu, la aproximativ 60 de kilometri de Constanța. Trupul tinerei fusese grav mutilat de șacali, după ce fusese aruncat în câmp. La mică distanță de locul unde a fost găsită, polițiștii au descoperit mașina ei, avariată în urma unui accident. Șoferul, „Șacalul”, era în spital, rănit grav.

Delia, în schimb, a fost dată dispărută pe 12 iulie, la zece zile după ce familia a pierdut contactul cu ea. A fost găsită moartă într-un apartament din Mamaia, fără semne vizibile de violență, însă toate bunurile ei și mașina dispăruseră. Ulterior, s-a constatat că autoturismul fusese vândut în Bulgaria.

Cum au fost prinși suspecții

„Șacalul” a fost prins după ce a fost implicat într-un accident cu mașina celei de-a doua victime, Denisa. Luni, poliția a efectuat două percheziții și a adunat probe care l-au implicat direct pe bărbat. Iubita acestuia a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzațiile de favorizarea infractorului, tăinuire și rele tratamente aplicate minorilor. Cei doi au fost arestați pentru 30 de zile.

Anchetatorii susțin că și fiul de 15 ani al femeii este implicat, ajutând la acoperirea urmelor după crime.

Detalii îngrozitoare ale cazului

Femeia care îl găzduia pe „Șacal” este mamă a patru copii, iar procurorii au descoperit că trupul uneia dintre victime a fost ținut două zile în casa acesteia, în prezența copiilor. La percheziții, copiii au relatat că mama lor le-a spus să nu menționeze nimic despre „tanti care a stat moartă la noi în casă”.

Procurorii au arătat că „Șacalul” își găsea victimele prin anunțuri de servicii sexuale pe internet, iar ambele femei au fost ucise pentru mașinile și bunurile lor. Denisa a fost ucisă la data de 27 august în locuința unde bărbatul era găzduit, iar Delia fusese omorâtă în apartamentul ei din Mamaia pe 2 iulie.

Modul de operare al criminalului

După ce le-a ucis pe cele două femei, „Șacalul” a furat mașinile și alte bunuri valoroase. În cazul Denisei, a condus BMW-ul acesteia până când a provocat accidentul care l-a adus în atenția poliției. În cazul Deliei, bărbatul a vândut mașina în Bulgaria, iar telefoanele și o sumă de bani aparținând victimelor au fost găsite la el.

Anchetatorii consideră că „Șacalul” a încercat să dea vina pe alte persoane pentru crime, însă probele adunate l-au implicat direct în ambele cazuri.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here