Anchetă uriașă a Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj după ce în mediul online a apărut un video în care se vede cum o mașină de poliție era gata să lovească doi pietoni pe o trecere de pietoni. Postarea a înregistrat zeci de comentarii, oamenii manifestându-și indignarea față de situație.  

Nu doar șoferii nu respectă regulile de circulație în trafic, se pare că nici polițiștii nu o fac. Un astfel de moment a fost surprins miercuri, 25 septembrie, de camera de bord a unui șofer, pe DN1, pe sensul de mers către Turda, atunci când o mașină MAI, care nu avea pornite semnalele luminoase și sonore, era să spulbere două femei care traversau pe trecerea de pietoni, potrivit Știri de Cluj.

Filmulețul a fost publicat pe o rețea de socializare, într-un grup destinat șoferilor din Cluj-Napoca, și a strâns rapid zeci de comentarii. Multe dintre ele au fost ironice, însă au existat și oameni care și-au manifestat indignarea față de această situație.

,,S-a dat vreo lege nouă pentru Poliție?”, a scris clujeanul pe Facebook. 

Secțiunea de comentarii s-a umplut rapid cu răspunsuri: 

,,Trimite video la poliție să vedem dacă îi iau permisul colegului lor, așa cum ar trebui”, a scris un utiliztator.

,,Nu e nou legea. E de când lumea…”, a scris un bărbat.

În urma apariției imaginilor în care o autospecială de poliție este surprinsă trecând pe lângă doi pietoni care se angajaseră în traversarea părții carosabile, printr-un loc semnalizat corespunzător, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Serviciului Rutier. 

„În acest context, se vor analiza toate aspectele necesare, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here