Candidatul republican la președinție Donald Trump va încerca să le arate alegătorilor că noua sa rivală, vicepreședinta Kamala Harris, este de vină pentru două mari probleme ale americanilor de rând: imigrația și costul vieții, transmite Reuters. 

Surse din cadrul echipei de campanie a lui Trump au spus că o vor prezenta pe Harris, probabila candidată democrată după ce președintele Joe Biden a părăsit cursa duminică, drept „copilotul” politicilor administrației care au generat cele două surse de nemulțumire a alegătorilor.

„Harris va fi mai ușor de învins decât ar fi fost Joe Biden”, a declarat Trump la CNN la scurt timp după anunțul lui Biden de duminică.

Echipa de campanie a lui Trump a semnalat că va da vina pe Harris pe cât de mult posibil pentru politicile privind imigrația ale lui Biden, despre care republicanii spun că sunt responsabile pentru creșterea bruscă a numărului de persoane care trec ilegal frontiera sudică cu Mexicul.

A doua linie de atac se va concentra pe situația economiei. Sondajele de opinie publică arată în mod constant că americanii sunt nemulțumiți de costurile ridicate ale alimentelor și combustibilului, precum și de ratele dobânzilor care au făcut mai dificilă cumpărarea unei locuințe.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here