Ancheta în cazul Sharei, olimpica de 16 ani răpusă de droguri în casa unui dealer din Piatra Neamț, a ajuns la final, la un an de la producerea tragediei. Trei bărbați au fost trimiși în judecată pentru trafic și deținere de droguri de risc și mare risc. Sperantele parintilor adolescentei in aceasta ancheta sint insa mici. Tatăl Sharei a declarat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că nu crede că vor avea loc condamnări pe măsura faptelor.  

Anchetatorii susțin că Shara ar fi primit de la tânăr un drog extrem de periculos iar apoi, cei doi au întreținut relații sexuale. La un moment dat, victima a suferit o hemoragie în zona intimă. Speriat, tânărul de 19 ani și-a chemat mama care se afla la parter, iar aceasta a sunat la 112. În timp ce olimpica zăcea pe podeaua din dormitor, el a avut timp să își ascundă drogurile.

Ultimele mesaje trimise de Shara, eleva olimpică moartă în Neamț după ce a fost drogată

Atât tânărul, care era dealer în Piatra Neamț, cât și alți doi traficanți de la care procura substanțele, au fost trimiși în judecată. Din cercetări a reieșit că aceștia vindeau drogul cristal, care i-a adus și sfârșitul adolescentei.

Familia Sharei îi cere tânărului de 19 ani despăgubiri de un milion de euro.

Ultimele clipe din viața Sharei, eleva care a murit drogată în casa unei beizadele din Neamț, au fost filmate – imagini tulburătoare

“Am multe semne de intrebare privind corectitudinea anchetei. Mi se pare ca pana acum, tot ce s-a intamplat, noi am fost dezavantajati.Mi se pare ca totusi a durat destul de mult”, a declarat tatal adolesentei decedeate.

Nu au lipsit nici gafele polițiștilor în acest caz. Încă de la fața locului, agenții au stat pe telefon, în loc să facă verificarea la fața locului și au așteptat să vină echipajele medicale. 6 agenți au fost cercetați disciplinar abia la 3 luni după tragedie. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here