Este o săptămână de foc pentru rețeaua statului paralel! Între timp, generalul Dumitru Dumbravă ajunge astăzi din nou în fața polițiștilor pentru a da cu subsemnatul. Stăpânul câmpului tactic, alături de armata sa de avocați, caută orice soluție pentru a scăpa de controlul judiciar care le-a pus în pericol afacerile.  

Este greu de anticipat ce strategie vor adopta generalii, pana in aceste momente. Maine vor fi din nou prezenti in fata magistratilor de la CAB pentru judecarea contestatiei la controlul judiciar, aceasta masura preventiva impusa pentru alte 60 de zile de procurorii anticoruptie. 

Cum l-a presat Dumbravă pe judecătorul Stan Mustață să-l condamne pe Dan Voiculescu. Puțura: “E o enigmă cum a murit. Nu era atât de grav bolnav încât să moară”

Stim foarte bine ca maine este, practic, o zi foarte importanta pentru acestia. Intre timp, Dumitru Dumbrava a facut o cerere catre procurori pentru a avea o exceptie de la controlul judiciar pentru a parasi tara, spunand acesta ca are nevoie de tratament medical in strainatate, insa aceasta cerere a fost respinsa. 

Pe masa procurorilor DNA sunt din ce in ce mai multe probe si vorbim despre faptul ca au inceput sa fie depuse noi denunturi si noi probe foarte importante. 

Ovidiu Puțura, magistratul strivit de sistem: “Toată lumea povestea că SRI era condus de Coldea, nu de Maior”. De ce generalii Statului Paralel au vrut să monitorizeze deținuții

Asteptam dintr-un moment in altul sa vedem daca va veni generaul Dumitru Dumbrava la controlul judiciar cu plicurile galbene sau cu raspunsuri la intrebarile jurnalistilor. 

MAFIA GUNOAIELOR. Interpușii mafiei coldiste din Romprest, audiați din nou, la poliție. Adimi și Toader fug de întrebările incomode de la Realitatea 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here