Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, a dezmințit vehement speculațiile legate de o presupusă relație amoroasă cu Giorgia Meloni, prim-ministrul Italiei. 

Aceasta după ce cei doi au fost surprinși interacționând tandru în cadrul unei recepții în New York. Miliardarul, în vârstă de 53 de ani, și Meloni, de 47 de ani, au fost fotografiați în timp ce se priveau insistent la ceremonia de decernare a premiilor Global Citizen Awards, organizată de Consiliul Atlantic la Ziegfeld Ballroom din Manhattan.

Zvonurile despre o posibilă atracție între cei doi au fost alimentate de comportamentul lor apropiat și au circulat rapid în presă, conform publicației Politico. Totuși, Musk a intervenit imediat pentru a dezminți orice speculație. „Eram acolo cu mama mea. Nu există nicio relație romantică între mine și prim-ministrul Meloni”, a scris miliardarul pe platforma X (fosta Twitter), alături de fotografia viralizată în care cei doi se priveau intens.

               Elon Musk și Giorgia Meloni neagă că ar fi împreună / Sursa foto – Hepta

Ce părere are Elon Musk despre Giorgia Meloni

Musk a fost cel care a prezentat-o pe Meloni în cadrul evenimentului, la cererea acesteia, și a lăudat-o cu căldură. „Este chiar mai frumoasă pe dinăuntru decât pe dinafară”, a spus el despre prim-ministrul italian, adăugând că o consideră „autentică, onestă și grijulie”, un comentariu care a atras aprecierea celor aproximativ 700 de participanți.

În timpul evenimentului, Meloni l-a îmbrățișat pe Musk și l-a descris drept un „geniu prețios”, înainte de a susține un discurs de 15 minute despre naționalism și provocările cu care se confruntă Occidentul. Musk, vizibil impresionat, a aprobat-o constant, dând din cap și aplaudându-o entuziast la final.

Cei doi au fost așezați unul lângă celălalt pe parcursul cinei și au fost văzuți discutând intens. Aceasta nu este prima lor întâlnire. În 2022, Elon Musk a vizitat-o pe Meloni la reședința sa oficială din Roma, iar ulterior, în decembrie, miliardarul a participat la un eveniment organizat de partidul de extremă-dreapta condus de Meloni. Atunci, cei doi au discutat despre ratele scăzute ale natalității în Occident și despre impactul inteligenței artificiale.

Meloni, prima femeie prim-ministru a Italiei, a trecut recent printr-o despărțire. În octombrie 2023, ea s-a separat de partenerul său de lungă durată, Andrea Giambruno, după ce au apărut înregistrări compromițătoare cu acesta. Se pare că relația lor era problematică de ceva timp, conform unei postări a lui Meloni pe platforma X.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here