Sportul mondial este în doliu după ce Kevin Campbell, fostul atacant al echipelor Arsenal și Everton, a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, după o boală scurtă. Clubul londonez Arsenal a anunțat tragica veste, exprimându-și profundul regret pentru pierderea unui jucător atât de valoros. Cariera impresionantă a lui Kevin Campbell

De-a lungul unei cariere impresionante, Kevin Campbell a înscris 148 de goluri în 542 de meciuri, evoluând pentru opt cluburi diferite. Performanțele sale de excepție l-au transformat într-o figură emblematică în fotbalul englez.

 Everton a dezvăluit la începutul acestei luni că fostul lor atacant s-a îmbolnăvit grav în luna mai și a fost internat în spital în stare foarte gravă. Deși a luptat curajos, boala a fost prea puternică, iar Campbell a plecat dintre noi mult prea devreme.

Mesaje de condoleanțe în memoria fotbalistului

Arsenal a emis un comunicat oficial în care a transmis: „Suntem devastați să aflăm că fostul nostru atacant Kevin Campbell a murit după o scurtă boală. Kevin era adorat de toată lumea de la club. Cu toții ne gândim la prietenii și familia sa în aceste momente dificile. Odihnește-te în pace, Kevin.”

Everton, clubul unde Campbell a fost considerat un adevărat erou, a adăugat: „Toată lumea de la Everton este profund întristată de moartea fostului nostru atacant Kevin Campbell la vârsta de doar 54 de ani. Nu doar un adevărat erou al lui Goodison Park, ci și o persoană incredibilă – așa cum știe oricine care l-a întâlnit vreodată. Odihnește-te în pace, Super Kev.”

Impactul lui Kevin Campbell în fotbal

Campbell a fost un jucător remarcabil, cunoscut pentru abilitățile sale ofensive și spiritul său de echipă. Golurile sale și determinarea pe teren l-au transformat într-o legendă a Premier League, iar contribuția sa la fotbal rămâne neprețuită.

Moartea lui Kevin Campbell reprezintă o pierdere uriașă pentru sportul mondial. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here