Fiica milionarului din Arad, asasinat în urmă cu 3 ani, a fost adusă miercuri seară la Parchetul General din București, alături de ceilalți suspecți din dosar. Femeia urmează să fie acuzată oficial că a complotat pentru a-și ucide tatăl, la mijloc fiind o problemă legată de moștenire.  

Femeia ar fi plănuit uciderea tatălui său după ce ar fi aflat că acesta urma să o dezmoştenească și să îi lase afacerea fostului ginere, au precizat, pentru Realitatea Plus, surse judiciare.

Sursele menţionate au arătat că dispozitivul amplasat sub maşina afaceristului a fost declanşat de la distanţă.

Fiica milionarului ar urma să fie acuzată de omor calificat şi instigare la aceeaşi infracţiune, conform aceloraşi surse și, cel mai probabil, va fi reținută pentru 24 de ore și ulterior areatată pe 30 de zile.

Dosarul Ioan Crișan. Asasinatul cu bombă de la Arad, comandat de fiica afaceristului ucis. Cine este Laura, cea care a plătit 100.000 de euroÎn acest caz mai sunt implicaţi trei complici, care vor ajunge si ei in fața anchetatorilor miercuri seară.Pe 29 mai 2021, omul de afaceri Ioan Crişan a murit, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Principala pistă a anchetei se referă la un asasinat la comandă.

Cine era Ioan Crișan, afaceristul care a murit în atentatul cu bombă de la Arad: împrumutase sume uriașe de bani! Ce afaceri derula, de fapt,

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here