Fiica transgender a lui Elon Musk face acuzații grave la adresa tatălui său celebru. Vivian Wilson, pe fostul său nume Xavier Musk, a decis să își facă o operație de schimbare a sexului biologic, iar tatăl său consideră această decizie ca fiind una „demonică”.  

Vivian nu a tăcut în fața reacției negative a tatălui său și a declarat că acesta s-a purtat foarte urât cu ea încă din copilărie. Elon Musk ar fi fost agresiv verbal cu ea din momentul în care a început să arate semne că ar avea caracteristici feminine, precum vocea subțire ca de fată. Fiica transgender a lui Elon Musk a mai spus despre el că este foarte nepăsător și narcisist. Elon Musk are 12 copii cu 3 femei. 

În răspunsul ei pe Threads, Wilson, în vârstă de 20 de ani, a numit descrierea un stereotip homosexual neadevărat. „Nu am ales niciodată jachete pe care să le poarte și, cu siguranță, nu le-am numit „fabuloase”. Nu am folosit cuvântul fabulos când aveam patru ani, pentru că, încă o dată aș vrea să repet: aveam patru ani”, a spus Wilson.

Prețurile de pe aeroportul Otopeni au ajuns să sfideze ridicolul. Un simplu burger costă 128 de lei

Ea a adăugat că Musk nu știe cum era ea în copilărie „pentru că pur și simplu nu era acolo și, în puținul timp în care a fost, am fost hărțuită fără încetare pentru feminitatea și identitatea mea de gen”. 

Xavier Alexander Musk a cerut să-şi schimbe legal numele şi sexul, spunând că nu mai vrea să fie legat de tatăl său biologic în niciun fel.

La 18 ani, tânăra a cerut să fie recunoscută ca femeie şi să aibă numele Vivian Jenna Wilson (Wilson este numele de familie al mamei). Era cunoscută ca Xavier Alexander Musk.

Cererea de schimbare a numelui şi a unui nou certificat de naştere a fost depusă la Tribunalul Superior al oraşului Los Angeles din Santa Monica.

Musk a fost căsătorit cu mama lui Vivian, scriitoarea canadiană Justine Wilson, din 2000 până la divorţul lor petrecut în 2008. Primul lor copil, Nevada, s-a născut în 2002 şi a murit de sindromul morţii subite a sugarului (SIDS) la 10 săptămâni. 

Marea resetare cu scandal la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii dorm pe carton și li se servește meniu vegetarian

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here