Serviciile de securitate regală sunt în alertă maximă în acest weekend, ca urmare a cererilor unui australian care pretinde că este fiul secret al Regelui Charles și al Reginei Camilla. 

 Simon Charles Dorante-Day, un bărbat de 58 de ani, susține că este primul născut al actualului cuplu regal și că, dacă afirmațiile sale se dovedesc a fi adevărate, el ar avea prioritate în succesiunea la tron, depășindu-l pe Prințul William, conform unui raport al Daily Mail.

Cine este Simon Charles Dorante-Day

Născut în Marea Britanie, Dorante-Day afirmă că a fost dat spre adopție la scurt timp după naștere și că a fost crescut de personalul palatului regal. De-a lungul anilor, acesta a insistat asupra necesității unui test ADN pentru a-și confirma presupusa descendență regală, dar până acum nu i s-a oferit această posibilitate.

Recent, Dorante-Day a fost plasat pe o listă de supraveghere a securității regale, după ce s-a speculat că ar putea încerca să acționeze pe cont propriu pentru a-și face dreptate. Înaintea turneului oficial al Regelui Charles și al Reginei Camilla în Australia, Dorante-Day a sugerat că are un plan pentru a-i confrunta pe cei doi la sosirea lor în Sydney. „Ar fi o greșeală din partea mea să nu profit de această oportunitate când vin chiar în apropierea mea”, a declarat el, adăugând că își va păstra intențiile detaliate confidențiale.

Simon Charles Dorante-Day continuă să solicite un test ADN, iar această cerere, dacă ar fi acceptată, ar putea avea implicații majore pentru linia succesorală la tronul britanic.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here