La un an de la preluarea mandatului, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a prezentat un bilanț al activităților desfășurate și a discutat planurile pentru viitor în cadrul unei conferințe de presă. Evenimentul a evidențiat angajamentele respectate, promisiunile onorate și dialogul constant cu toți cei implicați în agricultura românească. 

„Au fost angajamente respectate, promisiuni onorate și un dialog permanent cu toți cei care muncesc, investesc și susțin agricultura românească!”, a declarat Ministrul Barbu. Acesta a mulțumit în mod special premierului Marcel Ciolacu pentru sprijinul constant acordat agriculturii, subliniind că acest sector rămâne o prioritate majoră pentru Guvern.

„Îi mulțumesc premierului Marcel Ciolacu pentru că agricultura este și va rămâne o prioritate pentru Guvern, mulțumesc fiecărui fermier, legumicultor și procesator din România pentru munca și dedicarea lor, pentru că au ales să investească în agricultura românească! Toate programele și măsurile pe care le-am adoptat sunt rezultatul dialogului cu ei și sunt pentru ei!”, a adăugat Barbu.

Ministrul a subliniat importanța colaborării și a unității pentru viitorul agriculturii românești, menționând că fermierii nu intenționează să se oprească aici și că investițiile în acest sector vor continua. „Și așa cum spun fermierii, nu vrem să ne oprim aici! Împreună continuăm să investim în viitorul agriculturii românești!”, a spus el.

Florin Barbu a reiterat angajamentul său față de agricultura românească, încheind cu un mesaj de unitate: „Uniți pentru viitorul agriculturii românești, uniți pentru viitor!”

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here