Internaționalul Florinel Coman a fost condamnat definitiv pentru conducerea unui autoturism cu un permis fals.. Coman a fost oprit de polițiști pe Autostrada A2, după ce depășit viteza legală și s-a legitimit cu un permis “internațional” pe care a recunoscut, ulterior, că l-a cumpărat din Ucraina. 

Coman a recunoscut că permisul era fals și că l-a achiziționat online pentru 1.500 de euro. În urma acordului de recunoaștere, instanța l-a condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru trei infracțiuni: conducere fără permis, uz de fals și complicitate la fals în înscrisuri oficiale, potrivit Gândul.

În urma condamnării definitive, fotbalistul a fost obligat să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din Voluntari. De asemenea, trebuie să se prezinte periodic la Serviciul de Probațiune Ilfov, să anunțe orice schimbare de domiciliu sau deplasare care depășește 5 zile și să urmeze un program de reintegrare socială. Fotbalistul a fost obligat să achite și cheltuieli judiciare în valoare de 1.000 de lei.

Problema este că foostul atacant a părăsit FCSB în vara anului și în prezent joacă în Qatar .

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here