Detalii șocante din viața fostei iubite a lui Jador! Ella Tina a fost condamnată la închisoare după ce a condus ani la rând cu un permis fals. Aceasta a plătit 3.000 de lire pentru documentul falsificat, pe care l-a obținut din Anglia.  

Bruneta a devenit cunoscută după ce a participat la o emisiune matrimonială. Acolo, l-a cunoscut și pe Jador, cu care a format un cuplu pentru o perioadă scurtă de timp. Însă, publicul i-a simpatizat încă de la început.

După ce a încheiat relația cu manelistul, Ella Tina a format un cuplu cu Eduard Rusu sau cum este cunoscut „Prinţişorul de la Tărtăşeşti”. Însă și de acesta s-a despărțit ulterior.

Cu toate acestea, fosta concurentă nu a reușit să scape de problemele cu legea. Aceasta a cumpărat un permis fals în urmă cu 9 ani, însă autoritățile au descoperit-o de abia în anul 2021.

Ella Tina a fost oprită de un filtru de poliție în timp ce gonea cu peste 100 de kilometri la oră pe străzile Bacăului. Anul acesta, instanța a decis condamnarea femeii la un an și nouă luni de închisoare.

Bruneta va fi obligată să participe frecvent la un program de reintegrare în societate. Ella Tina va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de 60 de zile. 

Fanii au sărit pe manelistul Jador până l-au dărâmat. Imagini incredibile de la concert 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here