Fructele care îmbunătățesc vederea și au numeroase alte beneficii. Acum este sezonul lor. Trebuie să le introduci în alimentația ta. 

Este vorba despre afine. Aceste fructe delicioase, pe lângă gustul plăcut oferă și numeroase beneficii pentru sănătate. 

Afinele cresc acuitatea vizuală

Fructele sunt active asupra bunei funcţionări a microcirculaţiei. De asemenea, toate preparatele pe bază de afine reglează funcţionalitatea circulaţiei sanguine.

Afinele ajută la îmbunătățirea vederii. Antocianini din fructe măresc acuitatea vizuală în special în timpul nopţii. Astfel, extractele pe bază de afine sunt recomandate celor care lucrează în subteran sau tuturor celor care muncesc într-un mediu întunecat sau pe timpul nopţii.

12 pași care încetinesc îmbătrânirea pielii. Secretele care te mențin mai mult timp tânăr

Şi în cazul retinopatiei diabetice se recomandă consumul acestora, deoarece se reduce sinteza de colagen la nivelul retinei, ameliorând simptomele. Frunzele de afin sub formă de infuzie au acţiune antidiabetică şi sunt recomandate în ameliorarea durerilor.

Consumă afine dacă suferi de edeme, varice, varicoflebite, tromboflebite. O altă acţiune deosebit de importanta a consumului de afine asupra organismului este cea antiseptică intestinală şi astringenă.

Pentru tratarea cistitelor, de asemenea, consumă cât mai multe astfel de fructe.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here