Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de socializare lista candidaților PSD București pentru Senat și Camera Deputaților, marcând un pas important în pregătirile pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 1 Decembrie. 

În mesajul său, Firea subliniază importanța figurilor care vor reprezenta PSD în Parlament. Aceasta menționează o echipă formată din „medici, profesori, juriști, economiști, specialiști în administrație publică sau comunicare”, evidențiind diversificarea profesională a candidaților. Această alegere reflectă o strategie de a aduna competențe variate care pot contribui la dezvoltarea Bucureștiului și la redresarea României în ansamblu.

Firea își exprimă deschiderea la dialog, subliniind că „siguranța tuturor și opinia bucureștenilor este o prioritate”. Aceasta sugerează o abordare comună și constructivă în cadrul instituțiilor politice, o dorință de a determina ce își doresc cu adevărat cetățenii.

Gabriela Firea își reafirmă angajamentul față de comunicare, spunând că, pentru a avea succes, este esențial ca toate forțele politice din Consiliul General al Municipiului București, dar și din Parlament, să colaboreze. Acest apel la unitate este o reacție la polarizarea politică actuală, în care, de cele mai multe ori, jocurile de putere împiedică progresul. Firea sugerează că doar printr-o relație constructivă se poate ajunge la soluții benefice pentru cetățeni.

Mișcarea lui Nicușor Dan în scandalul Pieței Unirii. Ce documente au fost rectificate la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară

Un alt punct forte al mesajului său este că, dincolo de experiența candidaților, Firea subliniază capacitatea acestora în a răspunde nevoilor românilor “care să-i reprezinte”. Având în vedere contextul socio-economic și provocările cu care se confruntă România, Firea subliniază nevoia de lideri care nu doar că pot îndeplini funcții, dar care înțeleg și perspectiva cetățenilor, ceea ce confirmă ideea că experiența și determinarea sunt esențiale pentru a conduce, nu doar prin vorbe, ci mai ales prin acțiuni concrete.

Lista PSD București pentru Parlamentul RomânieiSenat:1. Adrian Streinu-Cercel2. Robert Cazanciuc3. Daniel Zamfir4. Gabriel Mutu5. Adrian Țuțuianu6. Jijie Mădălin7. Adriana AntipaCamera Deputaților1. Mihaiu Ghigiu2. Rodica Nassar3. Marian Neacşu4. Petre Florin Manole5. Diana Tuşa6. Andrei Dolineaschi7. Mirela Furtună8. Ioan Mihalcea9. Carmen Avram10. Anca Comănici11. Enache Nicuța12. Manea Cătălin

Guvernul a ajuns la o înţelegere cu Comisia Europeană cu privire la planul fiscal de reducere a deficitului

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here