Candidatul AUR la alegerile prezidențiale lansează un atac dur la adresa contracandidatei sale, userista Elena Lasconi. George Simion o acuză pe Lasconi că merge la evenimente sataniste. 

„Față de Elena Lasconi care spune prima oară ca votat la referendum pentru familie și după aceea se contrazice, care are soțul angajat la Parlament în grupul USR și care cred eu că a jignit românii din diaspora spunând că ea este loială și nu ar pleca niciodată din țară. Oamenii aceia n-au plecat de bine.

Cred că mă diferențiază faptul că sunt asumat. Când e vorba de a spune niște adevăruri, le spun. Sunt un om care merg la biserică, merg la biserică, nu mă duc la concerte care au tente sataniste, diferite festivaluri organizate în țara noastră, cu simboluri dintre acestea păgâne. Se organizează și a fost doamna Lasconi la mai multe”, a declarat George Simion.

Elena Lasconi a iritat o parte din opinia publică, după ce a declarat că românii care au plecat din țară au ales calea ușoară

„În momentul ăsta eu cred că românii au ce vota. Nu vreau să mă laud. Nu îmi place să mă laud, dar chiar sunt de bună credinţă, sunt muncitoare, mă înconjor de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare şi iubesc ţara asta pentru că cel mai simplu lucru este să îţi iei un bilet şi să pleci în altă parte”, este afirmația pentru care Elena Lasconi a fost criticată.

După valul de reacții negative, inclusiv din partea unor oameni care o cunosc, Lasconi încearcă să sugereze că afirmațiile sale au fost interpretate greșit.

Fiica ei trăiește în Franța, iar fratele ei locuiește în Australia

„Vă gândiți că eu aș face-o trădătoare pe fiica mea, sau pe fratele meu? Mă refeream strict la mine și la responsabilitatea mea. De acolo (din declarație – n.r.) e foarte ușor să scoți din context și să ataci pe cineva.”, a afirmat Lasconi.

Șefa USR a spus că fiica ei trăiește în Franța, fratele său în Australia și că are multe alte rude în diaspora, motiv pentru care nu ar fi putut să îi numească trădători pe cei care au plecat din țară. Declarația, spune ea, este scoasă din context pentru a înlesni un atac la adresa sa.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here