Un accident rutier a avut loc recent pe șoseaua Bălănoaiei din municipiul Giurgiu și a implicat trei autoturisme, dintre care unul era staționat. În urma coliziunii, trei persoane, printre care un copil, au fost rănite și transportate la spital. Cum s-a întâmplat totul

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Giurgiu, care au sosit cu o autospecială de stingere și o unitate de descarcerare, alături de trei ambulanțe SAJ și echipele de poliție.

Unul dintre șoferi, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit prins în autoturismul său. Pompierii au intervenit pentru a-l elibera în siguranță. De asemenea, o fetiță de 10 ani, care era pasageră în același vehicul, a necesitat îngrijiri medicale, ca și șoferul celei de-a doua mașini, un bărbat de 46 de ani. Toate persoanele implicate erau conștiente și cooperante și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Giurgiu.

Pompierii au luat măsuri pentru prevenirea incendiilor și au acționat pentru curățarea părții carosabile. Poliția a preluat cazul pentru efectuarea cercetărilor necesare.

              Accident rutier în Giurgiu / Sursa foto – ISU Giurgiu

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here