Analistul politic, Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, demontează acuzațiile de colaborare ale lui Rareș Bogdan cu Florian Coldea, făcute de Gigi Becali. În exclusivitate la Realitatea PLUS, Gușă a explicat că Rareș Bogdan a fost, de fapt, victima generalului negru și că Gigi Becali obișnuiește să își compromită prietenii, invocând gesturi similare făcute de latifundiar împotriva Gabrielei Firea, a lui George Simion sau Mihai Neamțu. 

“Gigi Becali a primit o comandă. El de 15 ani vorbește cu Rareș Bogdan, poate nu în fiecare zi, dar la două zile tot vorbea, ori în situația asta nu faci așa ceva. De aia am spus chestia cu Simion și cu Neamțu. Din punctul meu de vedere a executat o sarcină de tip securistic. Ah, că poate i-o fi plăcut lui să-i facă un serviciu lui Ciolacu, că Ciolacu nu-l suportă pe Rareș, iar Becali e prieten cu Ciolacu, că Ciolacu șine cu FCSB, nu cu FC Steaua. Așa a făcut (Becali – N.R.) și cu fină-sa, Gabi Firea, în campanie, când s-a trezit el să spună că i-a dat bani. Cui îi făcea un serviciu, nu tot lui Ciolacu?! Îi place lui de Ciolacu! Foarte bine, Ciolacu e creștin, merg la aceeași biserică, în vizitează pe patriarh, foarte bine, dar el să dea socoteală acolo, la Doamne, Doamne, de ce își trage prietenii pe roată? Asta e problema lui Gigi Becali!”, a afirmat analistul politic Cozmin Gușă, într-o intervenție în emisiunea “Sută la sută” de la Realitatea Plus.

Gusa il face praf pe Becali, dupa declaratiile controversate despre o presupusa apropiere intre Rares Bogdan si Coldea: Becali este antamat de cineva sa-l denigreze – VIDEOBecali: Lui Coldea nu i-a plăcut câți ani de pușcărie am primit – “Am făcut o greșeală”. Generalul voia să controleze tot ce mișcă și are succes

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here