În medicina chineză, se consideră că pielea de pe față este un reflex al sănătății întregului corp. Simptomele care apar pe pielea de pe față pot fi semnele unor probleme grave la nivelul organelor interne. Această idee a fost utilizată de medicii chinezi pentru a diagnostica și trata diverse boli 

Medicina chineză consideră că faţa omului este un bun indicator de reflectare a bolilor cu care se confruntă corpul nostru. Fiecare problemă pe care corpul tău o experimentează este transpusă într-o alterare a pielii iar cea mai bună metodă de a inspecta acest lucru este evaluarea feței.

Exista o tehnică chinezească străveche care poate identifica fiecare organ din corp printr-o zonă a feței și fiecare afecțiune a acelor organe este transpusă pe ten prin pori, iritații și roșeli ale pielii, potrivit pentrusuflet.ro.Frunte: vezica urinară şi intestinul subţireCauză: Prea multe grăsimi, ce cauzează o digestie lentă, precum şi mult alcool, zahăr şi de stres.

Cura: Alimente crude, apă, cât mai puţin alcool și somn.

Între sprâncene: ficat

Cauză: trebuie sa mentineti un echilibru între alimentație și odihna, astfel permițându-i stomacului să își recapete puterea. Daca nu faceti aceste lucruri puteti avea probleme de sanatate si chiar afectiuni ale ficatului.

Cura: Alimente sănătoase și proaspete, plimbări în aer liber, exerciții de yoga și meditație. Din ce sunt făcuţi, de fapt, MICII din supermarketuri. Zeci de E-uri care sfârâie pe grătar, dezvăluite de un studiuArc sprânceană: rinichi

Cauză: Prea mult fumat, alcool, circulaţie proastă.

Cură: Consumaţi multă apă, renunţati la cofeină, băuturi îndulcite şi alcool.

Nas: inimă

Cauză: Încăperi închise, aerul poluat, circulație proastă. Hipertensiunea arterială poate provoca, de asemenea, multe probleme în acest domeniu la nivelul feței.

Cură: Verificați tensiunea arterială şi nivelul de colesterol. Ceai verde poate ajuta să scapi de toxine.

Partea superioară a obrajilor: plămâni

Cauză: Astm, poluare, fumatul.

Cură: Staţi departe de aerul poluat și fum. Dacă sunteți fumător, lăsați-vă de fumat.

Obraji: plămânii și rinichii

Cauză: Fumatul, stresul și mâncarea proastă, consum excesiv de zahăr.

Cura: Consumaţi hrană proaspătă şi aveţi grijă la machiaj.

Microbiștii au analizat și au dat verdictul: Unde se bea cea mai scumpă și cea mai ieftină bere din UE

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here