Pe măsură ce te scufunzi mai adânc în adevărul tau în această săptămână, ultimul pătrar de Lună din Leu iti permite să vezi legătura dintre deciziile tale autentice și viața pe care o creezi. Acest lucru te va ajuta să iti redirecționezi calea. 

Gemeni

Închiderea nu este întotdeauna despre un sfârșit, dragi Gemeni, mai ales că este adesea catalizatorul unui nou început. Pe măsură ce Luna Ultimul Pătrar răsare, îți activează casa de comunicare.

Ești îndemnat să reflectezi asupra a ceea ce ar putea trebui eliberat. În cazul tău, concentrează-te pe eliberarea ideii că trebuie să fii perfect sau să urmezi o anumită cale și permite-ți să-ți creezi mai mult spațiu pentru a te acorda cu cunoașterea ta interioară.

Ești exact persoana care trebuie să fii acum, dar pentru a ajunge la următorul nivel al vieții tale și al auto-creșterii, trebuie să lași în urmă ideea că cumva nu ești suficient, așa cum ești.

Rac

Lasă-te să vezi toate locurile în care speranța începe să înflorească în viața ta. Deși s-ar putea să iti fie frică să crezi că ceea ce este mai rău este în spatele tau și că te poti opri suficient de mult pentru a respira, cu adevărat sunteți ghidat într-un loc cu noi începuturi abundente.

Dar de data aceasta, știi deja că, dacă nu rezonezi cu o anumită alegere, nu poți fi de acord cu ea, indiferent cât de mult i-ar face pe plac altora.

În multe privințe, acesta este punctul culminant al călătoriei tale în care ai fost în ultimul an și în care vei cere să te alegi pe tine însuți și este cel mai valoros pentru visele pe care le ai pentru viața ta. Fiind cu încredere în demnitatea ta divină, poți rămâne sigur că ești împuternicit să creezi în viața ta orice îți dorești.

Balanta

Poți simți deja cum se schimbă energia, dragă Balanță? Această energie a universului continuă să iti ofere oportunități de creștere și vindecare, astfel încât să te poti ridica și să iti alegi cea mai înaltă soartă.

Pe această cale, vor exista momente în care fricile te obosesc din cauza a ceea ce ar putea trebui să treacă din viața ta, dar ești pe cale să primești confirmarea divină că orice lucru pierdut va fi înlocuit cu ceva și mai bun.

Ultimul pătrar de Lună din Leu va răsări în casa dorințelor tale, ajutându-te să alegi în mod autentic ceea ce vrei să manifestezi în viața ta. Acesta este timpul să colaborezi, să-ți asumi riscuri și să ai șansa de a prioritiza visele tale – deoarece este singurul mod în care le vei realiza.

Scorpion

Lasă-te să te simți împuternicit să faci alegerile care vor duce la succes în viața ta profesională, dragă Scorpion. Ai fost destul de ocupat anul acesta și nu te-ai simțit optimist cu privire la schimbarea evenimentelor din cariera ta. Deși nimic nu a fost rău, sperai la schimbări care nu au avut loc încă.

Dar o parte a acestui proces este că universul dorește să-ți testeze pregătirea, încurajându-te să te susții și să decizi dacă operezi cu adevărat din autenticitatea ta sau pur și simplu continui calea stabilității și confortului.

Ultimul pătrar de Lună în Leu îți permite să te simți mai încrezător și mai împuternicit în luarea deciziilor care vor aduce un succes mai mare în cariera ta. Amintește-ți să nu Iași frica să te împiedice să iei o decizie care te va ajuta să te conduci către destin.

Săgetător

Fii atent la deciziile pe care le iei, dragă Săgetător, deoarece în prezent te afli la o răscruce esențială a călătoriei tale. Ești un explorator al adevărului.

În timp ce această trăsătură servește întotdeauna un beneficiu, deseori te poate face să eziți să alegi o direcție sau alta, deoarece ești conștient că, în cele din urmă, s-ar putea să vrei să te răzgândesti. Nu trebuie să iei o anumită cale; trebuie să rămâi pentru totdeauna. În schimb, trebuie doar să decizi că, în acest moment, este ceea ce rezonează cel mai profund cu sinele tău interior.

Ultimul pătrar de Lună din Leu îți oferă un moment critic în care îți poți alege soarta și declanșa un lanț abundent de evenimente; cu toate acestea, vei avea de asemenea posibilitatea de a nu face deloc unul sau de a continua în zona ta de confort. Dacă ai vreodată îndoieli, alege calea care necesită o creștere suplimentară, potrivit sfatulparintilor.ro

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here