Săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie aduce în prim-plan o dinamică interesantă în ceea ce privește aspectele financiare, influențată de mișcările planetare. În prima parte, trigonul dintre Marte în Rac și Saturn în Pești oferă o energie echilibrată, care ne îndeamnă să acționăm cu grijă și să ne stabilizăm resursele. 

Această combinație planetară sugerează o oportunitate de a construi fundații solide pentru proiectele financiare, iar cei care fac eforturi susținute și strategice pot obține rezultate semnificative. Este o perioadă favorabilă pentru a evalua investițiile, având în vedere tendința de a acționa cu responsabilitate și integritate.

Pe măsură ce săptămâna progresează, provocările devin mai evidente, începând cu data de 4 octombrie, când Venus în Scorpion formează un trigon cu Saturn în Pești. Această configurație poate aduce atât oportunități cât și provocări în relațiile financiare. Este momentul să ne reevaluăm parteneriatele și să ne concentrăm pe aspectele de durabilitate și responsabilitate în gestionarea banilor. 

Care este misiunea ta pe acest Pământ, în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec 

Săptămâna aceasta pot apărea circumstanțe favorabile pentru desfășurarea unor afaceri sau angajamente care vor fi legate de bani sau documente financiare. La locul de muncă trebuie să eviți confruntarea cu șefii, deoarece acest lucru îți poate pune serios în pericol poziția și, în unele cazuri, poate fi chiar un motiv de concediere.De asemenea, trebuie să ai grijă la documentele financiare, creditele sau banii tăi atât cu rudele, cât și cu alte persoane.

Taur

Săptămâna aceasta vor avea loc evenimente care îți vor da avântul necesar pentru a te implica în diferite afaceri în viitorul apropiat. Este posibil să primești bani sau să ți se deconteze unele cheltuieli recente.Dacă ești șomer/ă, vei avea ocazia de a te angaja. Nu ignora informațiile sau ajutorul oamenilor care se simt bine cu tine. 

Gemeni 

În timpul săptămânii, va exista un conflict sau o situație controversată legată de o proprietate pe care tu sau cineva din familia ta o deține. O oportunitate neașteptată pentru un nou loc de muncă sau o nouă activitate poate apărea pentru unii dintre voi.În această săptămână, la locul tău de muncă vor apărea diverse situații neașteptate, care vor necesita o atenție mai serioasă din partea ta.

Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie. Astrele ne scot din zona de confort. Patru zodii se trezesc cu oportunități extraordinare

Rac 

Vei fi implicat/ă într-o varietate de angajamente profesionale sau de afaceri, întâlniri, sau căutarea unui nou loc de muncă în aceste zile.Pe parcursul săptămânii, vei primi o invitație sau o ofertă, pe care nu ar trebui să o accepți în grabă, deoarece situația se poate dovedi cu totul alta. Bărbații vor avea conversații dificile, dar imperative sau importante despre chestiuni profesionale importante.

Leu 

În această săptămână, va fi important să realizezi că afacerile tale sunt prea instabile. Gândirea și planificarea calmă te vor scoate din această situație dezordonată și te vor ajuta să te stabilizezi.În munca ta, poți avea deplină încredere în colegii, partenerii sau managerii tăi. În această săptămână, fii exigent/ă cu tine și nu te răsfăța la extrem cu plăceri temporare.

Fecioară 

În munca ta, comentariile sau acțiunile colegilor sau clienților pot fi o sursă de tensiune. Probabilitatea de a căuta un nou loc de muncă sau unul suplimentar este foarte mare.În general, săptămâna îți va oferi oportunitatea de a-ți dezvolta ideile și potențialul în special în domenii legate de carieră.

Horoscop de WEEKEND 28-29 septembrie 2024. Venus își face de cap prin zodia plăcerilor carnale. Trei semne vor fi favoritele astrelor

Balanţă 

În această săptămână, vei avea parte de diverse evenimente plăcute legate de un copil. În unele cazuri, acestea pot necesita achiziționarea de haine necesare, diverse articole, un cadou sau alte cheltuieli. Tensiunea la locul de muncă va fi mai mare. Cel mai probabil îți va fi dificil să controlezi evenimentele sau emoțiile colegilor, clienților sau supraveghetorilor tăi.Aceasta va fi o săptămână în care va fi important să te concentrezi asupra educației, afacerilor profesionale și profesiei. Dacă ți-ai stabilit deja obiective și planuri, investește energie și resurse în realizarea lor.

Scorpion

În această săptămână, încearcă să controlezi cheltuielile și evită cumpărăturile impulsive. Sunt posibile încasări, care vor fi cheltuite foarte rapid pe diverse plăți sau obligații.În timpul săptămânii, evită deciziile importante legate de o locuință sau proprietate pe care o deții. Iluziile pot apărea pe fondul unor informații false. De asemenea, ferește-te de furt sau de curiozitatea altor persoane în treburile tale personale. 

Săgetător 

În această săptămână, va fi foarte important să îți poți organiza corect treburile. Dacă ești pe cale să te implici în chestiuni financiare serioase, în această săptămână, calculează-ți cu atenție acțiunile și stai departe de manipulare sau fraudă.În general, această săptămână îți aduce diverse situații și experiențe neașteptate, așa că fii pregătit/ă să reacționezi adecvat la fiecare dintre ele.

Horoscopul banilor pentru luna OCTOMBRIE. 4 zodii norocoase vor da lovitura. Astrele vor face educație financiară zodiilor indisciplinate

Capricorn 

Săptămâna aceasta vei fi super mulțumit/ă de o veste sau de o ofertă pe care o vei primi. Aceasta prevestește o viitoare schimbare interesantă în cariera ta, spun astrologii. Vor fi unele schimbări în munca ta din cauza situației economice cu care se confruntă compania la  care activezi.Unele dintre planurile tale s-ar putea opri temporar, dar nu va fi întâmplător. 

Vărsător 

Pe parcursul săptămânii vor apărea situații neașteptate legate de bani, precum o plată uitată sau o cheltuială neplanificată care îți poate provoca o dificultate temporară.Este posibil să primești bani în plus sau neașteptați în bugetul personal, însă aceștia se vor duce la fel de repede cum au venit.  Totuși, sunt salvarea ta!

Pești 

Va trebui să iei decizii serioase legate de casa în care locuiești sau care aparține familiei tale. Unele dintre ele vor necesita cheltuirea banilor sau cheltuirea altor tipuri de resurse, dar cu siguranță va fi spre bine. Ai grijă de bani și de documente, indiferent de mediul în care te afli.Pentru unii dintre voi, săptămâna prevestește cheltuieli legate de propria sănătate, terapie sau tratament stomatologic.

Horoscopul dragostei, săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie. Zile de foc pentru trei zodii. Astrele vor topi inimile lor de gheață

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here