Zodiile aflate în relații au șanse mari să trăiască momente de basm în horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie. Contextul astral este favorabil pentru construirea unor iubiri intense și de durată.   

Pe 28 octombrie, Venus în Săgetător formează un pătrar cu Saturn în Pești. Această poziționare a planetei iubirii va influența interacțiunile dintre îndrăgostiți. Unii se vor simți constrânși de parteneri sau de partenere și vor încerca să obțină mai mult spațiu personal, fapt ce ar putea duce la nemulțumiri și neînțelegeri.

Din fericire, problemele devin din ce în ce mai puține începând cu data de 29, când Luna intră în Balanță. Semnele din zodiac vor simți nevoia să petreacă mai mult timp în compania oamenilor care aduc liniște în viața lor, iar asta înseamnă că perechile se vor concentra pe armonia din cuplu.

Lucrurile merg din bine în și mai bine, iar data de 1 noiembrie va reprezenta un moment special pentru toți îndrăgostiții zodiacului. Motivul? Luna Nouă în Scorpion aduce schimbări în bine în viața celor care pun iubirea pe primul loc, făcându-i mai puternici.

Pe 2 noiembrie, Mercur intră în Săgetător, oferind optimism și generozitate nativilor, care vor depune eforturi pentru a-și duce iubirea la un alt nivel. Dovezile de dragoste, gesturile tandre și întâlnirile romantice vor exista la fiecare pas, fiindcă multe cupluri vor munci la consolidarea relației.

Zodiile care vor avea parte de cel mai bun noiembrie din viața lor. Astrele s-au decis să le ajute în tot ceea ce fac

Berbec 

Vei înțelege importanța iubirii de sine și vei reuși să îți vindeci sufletul strivit de experiențele trecute. Dacă ai deja o nouă relație, îți va fi și mai ușor să îmbrățișezi noua șansă pe care Universul ți-o oferă. Nu da cu piciorul unei persoane nevinovate din cauza greșelilor pe care le-a făcut altcineva față de tine!

Taur 

Această săptămână îți arată că poți face și tu primul pas când vine vorba de iubire. Astrele se unesc pentru a te ghida pe drumul cel bun, ceea ce înseamnă că viața ta amoroasă poate căpăta alt sens acum. Ești gata pentru noi experiențe frumoase?

Gemeni 

S-ar putea să simți că ești mult prea generos/oasă când vine vorba de relații și că oferi prea mult persoanei de lângă tine. Este un moment bun pentru a analiza problemele pe care le-ai tot întâmpinat în plan amoros. Poți alege să nu mai primești în preajma ta oameni care nu știu să iubească.

Ce bârfesc gurile rele despre tine, în funcție de zodie. Vorbele răutăcioase ale cârcotașilor, dezvăluite de astre

Rac 

Această perioadă aduce mari schimbări în viața ta amoroasă. Vei începe să gestionezi diferit episoadele de furie și gelozie, fiindcă te vei gândi la postura în care jumătatea ta este pusă când faci astfel de scene în public. Astrele te ajută să te maturizezi și să cauți adevăratele motive de îngrijorare din plan personal.

Leu 

Simți că ai susținerea celor din jur când vine vorba de alegerile personale pe care le faci, dar asta nu înseamnă că vei avea vreodată siguranța că ți-ai ales un/o partener/ă potrivit/ă. Trăiește-ți viața și bucură-te de fiecare moment în compania persoanei iubite, chiar dacă nu știi cât o să dureze magia.

Fecioară 

S-ar putea să faci anumite greșeli în plan amoros, dar nu trebuie să te sperii. Jumătatea ta va înțelege că nu știi să jonglezi cu emoțiile intense pe care ți le provoacă și te va ierta dacă te iubește cu adevărat. Încearcă să vezi binele în orice situație!

Horoscopul dragostei pentru luna NOIEMBRIE 2024. Perioada perfectă pentru noi începuturi în plan amoros. 4 zodii sunt favoritele astrelor

Balanță 

În aceste zile, ai șansa să cunoști la un nivel mai profund persoana pe care o admiri din tot sufletul. Vibrațiile astrale îți deschid ușa iubirii și te fac să pășești cu încredere pe un nou drum plin de surprize.

Scorpion 

În această perioadă, visezi cu ochii deschiși la iubire, dar nu te simți pregătit/ă pentru o nouă relație. Încearcă să îți dai timp și să încerci să te cunoști mai bine înainte de a-ți lipi sufletul de o altă persoană. Este important să știi ce vrei și încotro te îndrepți.

Săgetător 

Vei folosi energiile acestei săptămâni pentru a-ți consolida încrederea în tine și pentru a-ți face puțin curaj, astfel încât să te poți apropia de persoana pe care o placi, aspun astrologii DivaHair. Nu-ți fie teamă să vorbești cu Universul și să îi ceri să te ajute în îndeplinirea dorințelor în plan amoros.

Ce lecție spirituală trebuie să învețe fiecare zodie până la începutul anului 2025

Capricorn 

În săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie, înveți să îți exprimi sentimentele profunde și să îi faci pe plac partenerului/ei. Totuși, asigură-te că nu exagerezi cu dovezile de iubire și lasă-l și pe celălalt să te surprindă. Magia se va spulbera dacă doar tu depui eforturi pentru fericirea în cuplu.

Vărsător 

O iubire pierdută ar putea reveni în viața ta chiar acum. Astrele îți recomandă să fii extrem de atent/ă la deciziile pe care le iei și să nu te grăbești spre o împăcare. Există riscul să fii din nou dezamăgit/ă și să regreți alegerea.

Pești 

În această perioadă, te concentrezi pe găsirea echilibrului interior și uiți de sufletul pereche. Asigură-te că nu îl/o neglijezi pe cel/cea de lângă tine, fiindcă riști să pierzi armonia pe care o ai acum în relație. Dacă ești singur/ă, nu este exclus să faci o schimbare majoră pentru a-ți găsi dragostea.

Horoscopul săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie. Zile cu energii vindecătoare. 4 zodii vor înțelege că trebuie să se ierte pentru greșelile făcute

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here