Jumătatea lunii iulie aduce magie în viața zodiilor! Le face că îmbrățișeze spiritualitatea, în încercarea de a găsi, în interiorul lor, răspunsuri despre viitor. Toate semnele de pe cercul zodiacal vor avea cel puțin un moment în care vor simți că intuiția le poate salva când se află pe marginea prăpastiei.  

Zodiile vor avea impresia că pot păși într-un portal misterios, care le teleportează spre o viață mai bună, lipsită de probleme. Dar care să fie prețul unui astfel de miracol?

După ce vor trece prin situații complicate, nativii se vor axa pe dezvoltarea personală, pe conectarea cu sinele interior și pe nevoia de a ști ce le așteaptă în viitor. Încă de la începutul săptămânii, vor încerca să schimbe ceva în viețile lor, pentru a se asigura că nu vor duce grija zilei de mâine. Norocul este de partea lor, având în vedere că Marte în Taur se va afla în conjuncție cu Uranus în Taur. Această poziționare astrală favorizează schimbările și oferă șansa reconfigurării traseului.

Nu-ți face griji dacă planurile mai vechi nu se vor concretiza! Este posibil să faci alte lucruri, care îți vor aduce mai multe beneficii. Vei înțelege că nu ai pierdut nimic valoros abia a doua zi, pe 16 iulie, când Luna în Scorpion formează un trigon cu Neptun în Pești. În această zi, intuiția îți va spune că ai ales bine și că trebuie să mergi înainte, indiferent de rezultate.

Toate semnele zodiacale vor îmbrățișa și mai tare dorința de schimbare începând cu data de 18, când le vor învălui energiile împrăștiate în Univers de sextilul dintre Soarele în Rac și Uranus în Taur. Acesta este și momentul în care fiecare nativ în parte s-ar putea să înceapă să alerge după independență și lucruri neconvenționale.

Partea interesantă a săptămânii începe abia pe 20 iulie, când Marte în Taur va forma un sextil cu Neptun în Pești, încurajând experiențele spirituale. Fiecare zodie își va explora latura intuitivă și va încerca să profite de revelațiile acestor zile. Cine reușește să își acceseze subconștientul va putea vedea o proiecție clară a viitorului.

Tot pe data de 20, un alt eveniment astral important va brăzda cerul. Este vorba despre intrarea lui Marte în Gemeni, care vine la pachet cu o mulțime de idei creative și cu planuri pe termen lung.

În final, Luna Plină în Capricorn, din 21 iulie, va deschide calea spre o viață nouă, în care nativii se vor bucura de explorarea unor noi culmi. Vor apărea și mai multe responsabilități, însă călătoria viitoare va fi atât de frumoasă încât greul nu va mai conta.

Test de personalitate: Ce soare te atrage? Răspunsul îți dezvaluie forța mistică din subconștient care îți dă putere

Cum va fi săptămâna 15 – 21 iulie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Te bucuri de o săptămână în care încrederea în tine atinge cote maxime. Vei putea face tot ce ți-ai propus dacă nu uiți de calitățile pe care le ai și dacă nu te descurajezi în momentele dificile. Astrele îți recomandă să te privești mai des în oglindă și să vorbești cu tine, pentru a-ți aminti cine ești și ce poți.

Taur

Toate privirile sunt ațintite asupra ta în această perioadă, fiindcă ai o responsabilitate uriașă pe umeri. Modul în care vei gestiona situația te va transforma pentru totdeauna în ochii celorlalți, așa că trebuie să ai grijă cum acționezi. Nu te grăbi!

Gemeni

Vei privi adânc în inima ta și îți vei vedea viitorul ca într-un glob de cristal. Intuiția îți spune că trebuie să faci o schimbare uriașă pentru a reuși tot ce ți-ai propus și este posibil să urmezi aceste gânduri care te împing de la spate.

Rac

În această săptămână, vei fi gardianul banilor pe care i-ai strâns în ultima perioadă. S-ar putea să te simți tentat/ă să cumperi lucruri inutile și ar fi păcat să pierzi într-o clipită ce ai agonisit. Ascultă-ți intuiția, căci s-ar putea să îți spună că nu este cazul pentru investiții majore.

Ce iubesc oamenii la tine, în funcție de zodie. Acele trăsături prin care atragi, dar poate nu ești conștientă de ele

Leu

O introspecție amănunțită te-ar putea ajuta să îți dai seama încotro trebuie să te îndrepți. Nu te grăbi dacă nu știi ce vrei sau ce ai nevoie, căci instinctul te va ghida când te aștepți mai puțin. Așteaptă până când vei simți chemarea spre viața visurilor tale.

Fecioară

Ai foarte multe pe cap în aceste zile și s-ar putea să te aglomerezi și mai tare dacă accepți să îi ajuți pe cei din jur mai mult decât este cazul. Ai nevoie să îți pui ordine în viață, iar pentru asta îți trebuie puțin timp liber. Încearcă să iei o pauză de la tot ce te consumă!

Balanță

Schimbările pe care le faci în aceste zile te vor conduce spre o viață mai bună, doar că ai nevoie de mai mult curaj pentru a realiza tot ce ți-ai propus. Astrele îți recomandă să ieși din zona de confort dacă vrei să vezi cum se simte reușita.

Scorpion

Evenimentele astrale din săptămâna 15 – 21 iulie îți vor coase povestea pe pânza vieții. Acum ai șansa să îți planifici viitorul și să faci alegeri importante, care îți vor influența următorii ani. Luna Plină te va încuraja să o iei de la zero, după ce mai multă vreme te-ai plâns de punctul în care te aflai.

10 comportamente prin care atragi vampiri energetici în viața ta. Multe dintre ele sunt considerate normale de societate

Săgetător

Emoțiile puternice de la începutul săptămânii te pot face să te cerți cu apropiații și să regreți, mai apoi, cuvintele rostite, avertizează astrologii. Ai nevoie de răbdare și de stăpânire de sine. Cum altfel să rezolvi problemele pe cale amiabilă? Ascultă-ți intuiția pentru a evita discuțiile aprinse.

Capricorn

Problemele financiare te-ar putea aduce în culmea disperării în aceste zile, dar nu trebuie să îți pierzi speranța. Gândește-te la soluții pe termen lung, fiindcă ai toate șansele să te bucuri în curând de o nouă viață. Nici nu știi de unde poate apărea o moștenire sau un venit neașteptat.

Vărsător

Vrei să ai mai multă energie, așa că în perioada următoare te vei concentra pe îmbunătățirea stării de spirit. Nu este exclus să faci schimbări în alimentație, după ce vei realiza că mâncarea pe care o consumi nu îți oferă nutrienții de care ai nevoie.

Pești

Intuiția ta va crește în această săptămână și îți va da curaj să încerci lucruri noi. Rutina ți-a cam pus capac în ultima vreme, așa că vei face și ceva pentru sufletul tău. Trebuie să te bucuri mai mult de tot ce te înconjoară când simți că nu te mai regăsești.

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 15-21 iulie 2024. Jocuri de putere între zodii. Doar cei înțelepți vor avea ajutorul Dragonului în câștigarea bătăliilor

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here