Astrele sunt într-o alinire favorabilă joi, 24 octombrie 2024, oferind o zi plină de oportunități pentru toți cei care sunt dispuși să îmbrățișeze schimbarea și să își asume inițiativa. Energia cosmica, amplificată de sextila dintre Marte în Rac și Uranus în Taur, stimulează curajul și independența, încurajând individualitatea și alegerile neconvenționale. Această influență astrală deschide uși și creează un cadru ideal pentru distracție, aventură și explorarea unor noi orizonturi. Pregătiți-vă să vă lăsați purtați de impulsurile inspiraționale ale zilei, căci fiecare pas va aduce cu sine posibilități neașteptate. 

Tot mâine, Luna intră în Leu, prilejul cel mai bun pentru zodii de a se bucura de viață. Acest eveniment e cu atât mai marcant cu cât Luna se situează în ultimul pătrar în zodia de foc, astfel că va inspira modalități creative de a te detașa de probleme sau de a te elibera de bagajul emoțional.

Berbec

Luna aflată în ultimul pătrar, în a cincea ta casă, te învață cum să îți schimbi perspectiva pentru a aduce mai multă bucurie în viața ta. Fericirea e o alegere. De exemplu, dacă ți se pare dificil să îți execuți sarcinile zilnice, te-ai întrebat dacă nu cumva problema e că nu alegi bine timpul? Poate că ți-e greu cu trezitul de dimineață și ți-ar surâde un program de seară.

Taur

Luna în ultimul pătrar în zodia Leu este stimulul de care aveai nevoie pentru a îmbunătăți relația cu familia. Se poate ca de ceva vreme încoace să te fi dedicat carierei, iar oamenii dragi să se fi simțit neglijați în urma acestei alegeri. Normal că profesia are importanța sa, dar legăturile emoționale se construiesc cu greu. Meditează la aceste lucruri acum: poți face un compromis.

Gemeni

Horoscopul de mâine aduce Luna în Leu, în ultimul său pătrar, în a treia ta casă. Dacă în urma discuției cu un amic îți este inspirată o idee de geniu, nu o pune la păstrare într-un colț izolat al minții, unde se va pune praful pe ea, ci încearcă să o aduci la îndeplinire. Nu neapărat acum – această fază a Lunii nu e propice pentru acțiune -, dar cât de curând.

Horoscop chinezesc, săptămâna 21-27 octombrie 2024. Dragonul de Lemn le promite succes zodiilor care reușesc să își țină impulsurile în frâu

Rac

Cu puțin ajutor de la Luna în ultimul pătrar în Leu și în a doua ta casă, mâine ai șansa să faci o idee să lucreze pentru tine. Pentru a implementa acest proiect sau a demara o afacere, ai nevoie însă de fonduri și aici poate apărea o sponsorizare. Deși acest lucru te încântă, nu te arunca cu capul înainte, cel puțin nu fără să verifici dacă principiile voastre sunt compatibile.

Leu

Zodia ta beneficiază de prezența Lunii în ultimul pătrar, care te ajută să iei o decizie ce ți se părea extrem de grea. Ai tot avut impresia că ești la o răspântie și nu știai în ce direcție să avansezi? Acest fenomen cosmic face ca totul să fie despre tine. Știm că îți place ca toată lumea să fie fericită, dar dacă pui prea mult preț pe ei poți să ajungi să te sacrifici pe tine.

Fecioară

Tare greu o să îți mai fie să ții un secret mâine. Dai prea mult din casă în urma influenței pe care o are Luna în ultimul pătrar în a douăsprezecea ta casă. În loc să-ți pui fermoar la gură, așa cum vei fi predispus/ă, mai degrabă implică-te în discuții, dar de natură filosofică. Disecând concepte înalte o să te înarmezi cu un scut împotriva bârfei.

Ce bârfesc gurile rele despre tine, în funcție de zodie. Vorbele răutăcioase ale cârcotașilor, dezvăluite de astre

Balanță

Cum ai putea să îți atingi mai ușor visul? Să știi că în 99% dintre cazuri, soluția cea mai la îndemână e să îți extinzi perspectiva. Nu cumva sunt modalități pe care nu le-ai luat în considerare până acum care să te ajute să ajungi unde îți dorești? Poate că începi să mergi la un homeopat pentru a preveni bolile sau decizi să devii expert/ă în social media ca să îți promovezi afacerea.

Scorpion

Cu Luna în ultimul pătrar situată în constelația leonină, e timpul să infuzezi mai multă ambiție în sfera profesională. Cum acest periplu cosmic îndeamnă la o schimbare, poate că ar trebui să analizezi cu mai multă atenție activitățile tale zilnice, spun astrologii. Câte dintre ele sunt semnificative pentru ce îți dorești să faci peste 5 ani? Restrânge timpul dedicat lor, dacă nu se situează în prioritățile tale de viitor.

Săgetător

Viața a devenit banală, chiar gri în ultima perioadă. Luna care luminează în zodia Leu aduce vibrații bune și zvâc în a noua ta casă. Imprimă mai multă aventură în viața de zi cu zi, fie că asta presupune să asculți o serie de podcasturi ce îți incită curiozitatea atunci când mergi să alergi. Pe de altă parte, și o escapadă de weekend, programată acum, va da randament.

Horoscopul dragostei pentru luna NOIEMBRIE 2024. Perioada perfectă pentru noi începuturi în plan amoros. 4 zodii sunt favoritele astrelor

Capricorn

Pe lângă latura ta de workaholic, mai e și o parte tandră care visează la iubire cu ochii deschiși. Pe ea hrănește-o sub acest context astral, în care Luna în Leu se află în ultimul pătrar în a opta ta casă. Apropie-te de o persoană tăcută, cu care să porți o conversație intimă, sau deschide o discuție despre viitor cu partenerul de viață. Lasă la o parte temerile.

Vărsător

Parteneriatele rețin acum atenția Lunii aflate în ultimul pătrar în zodia Leu și în a șaptea ta casă. Ce spui dacă ți-ai asuma un risc pentru a întări o legătură? Poate că ești în sfârșit gata să oferi cheile de acasă unui iubit/unei iubite de cursă lungă. Sau poate ești de abia la început și îți faci în sfârșit curaj să îl/o inviți în dormitorul tău.

Pești

Cu Luna în ultimul pătrar în a șasea ta casă, a rutinei și stării de bine, ideea acum e să faci ceva care te relaxează. Nu merge prea departe, să știi că wellness nu înseamnă neapărat să faci sport până leșini. Poate adopți un animal de companie pentru o mai bună sănătate psihică sau poate că îți iei inima în dinți și sortezi acele facturi neplătite. Așa dobândești energie bună.

Ce lecție spirituală trebuie să învețe fiecare zodie până la începutul anului 2025

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here