Zodiile se vor dedica cu mai multă seriozitate obiectivelor lor în horoscopul zilei de mâine, 12 august 2024, datorită trigonului dintre Lună în Scorpion și Saturn în Pești. E un context bun pentru orice înseamnă muncă grație accentului pus pe disciplină.  

Mai departe, Luna formează și o cuadratură prielnică cu Soarele în Leu. Tot mâine, Luna în Scorpion se poziționează în primul pătrar. Acum ne este recomandat să ne concentrăm atenția pe ajustări și pe transformarea sinelui. Marile schimbări pot fi conturate cu pasiune.

Berbec

Se anunță discuții extrem de productive cu perechea ta. Acestea pot deveni la un moment dat chiar filosofice, astfel că veți ajunge să conversați despre cum vor reprezenta copiii viitorul vostru sau care va fi moștenirea pe care o lăsați lumii. Desigur că poate fi vorba și de o abordare mai practică, aceasta fiind ziua în care să decideți că vă doriți urmași sau că vreți să vă măriți familia.

Taur

De cine ți-e cel mai dor în familie? Sperăm că ai o listă lungă, căci se pare că una dintre persoanele care îți sunt cele mai dragi va poposi cât de curând acasă sau undeva în apropierea ta. Poate că e vorba despre unchiul și mătușa care te vizitează dinte-un alt oraș sau despre frații care vin în vacanță de peste hotare, cert e că reuniunea va fi atât de emoțională!

Gemeni

Latura practică e profund nuanțată mâine. Completezi acte, poate pentru un împrumut sau pentru a urma o nouă etapă de școlarizare. Poate că te înscrii tu sau copiii la școală. Deși e Mercur retrograd, claritatea oferită de actualul context astrologic va fi de un mare ajutor în aceste momente. E una dintre cele mai bune zile ale perioadei pentru a-ți așeza semnătura înflorită pe un document. 

La ce se uită un bărbat când te scanează prima dată, în funcție de zodia lui

Rac

Parcă te tentează o oportunitate profesională, care presupune însă depășirea zonei de confort. Ți se poate oferi un salariu mai mare, dar cu responsabilități presante, sau poate că găsești jobul dorit, dar într-un alt oraș. Consultă-te cu un expert care să te familiarizeze cu aspectele pe care nu le înțelegi prea bine și cu familia, căci se pare că poate exista o cale de mijloc.

Leu

În loc să aștepți ca ceilalți să îți acorde atenția lor pentru a face o dezvăluire sau a ținti ceva ce îți dorești, mai bine umple-ți timpul cu activități distractive. Uneori, Leul tinde să devină prea atașat de admirația celorlalți, dar nu îți face bine această foame de laude constante. Nu o să îți cadă bine la stomac să fii atât de dependent/ă de aprecierile celorlalți.

Fecioară

Conform horoscopului de mâine, îngerii îți șoptesc la ureche. Deschide-te, căci peste tot vor apărea semne că cele mai înalte puteri vorbesc direct cu tine. Fii atent/ă la numerele care îți apar repetitiv în cale sau la pasajele pe care îți pică ochii când citești o pagină de carte la întâmplare. O să auzi vocea Universului în vuietul vântului, în ciripitul păsărilor sau în zumzetul pământului.

Horoscop chinezesc, săptămâna 12-18 august 2024. Timpul potrivit pentru acțiune. Patru zodii au mari șanse de a da lovitura

Balanță

Ești ca o rază de lumină în comunitatea ta mâine. Ajuți enorm oamenii fără nicio speranță, poate donând bani pentru necazul prin care trece un vecin sau implicându-te mai direct, prin muncă de voluntariat sau o organizație de caritate. Totodată, se poate întâmpla să descoperi singur/ă problema și să faci o diferență pe cont propriu. Mână de la mână se face un lanț al binelui.

Scorpion

Dacă sunt aspecte de care ești nesigur/ă sau asupra cărora nu ai niciun control în activitatea ta profesională, să știi că mâine vor deraia complet de la curs, avertizează astrologii. Dezechilibrele s-au adunat în timp, dar nu e neapărat un lucru rău. O să fii astfel obligat/ă să adresezi acea problemă cu colegii sau cu șeful sau să faci ceva concret pentru a căpăta o abilitate care îți lipsea.

Săgetător

Mâine călătorești, dar nu te afli neapărat într-o vacanță sau într-un concediu, cât mai degrabă la drum, spre destinația ideală sau nicidecum, spre un loc în care te codești să ajungi. Ori poate că ajuți pe cineva să treacă din punctul A în punctul B. Abilitățile tale de deplasare și organizare sunt îmbunătățite în acest context.

Horoscop special: Cinci zodii vor fi favoritele Universului în a doua jumătate a anului 2024

Carpricorn

În clipa în care vei înțelege că banii sunt energie vei reuși să îți rezolvi multe probleme din viața financiară. Te-ai întrebat vreodată dacă viziunea ta e centrată spre prosperitate sau austeritate și cum îți afectează acest lucru viața? În momentul în care accepți că poți fi stabil/ă pe plan bănesc, o să vezi cum încep să se deschidă și perspectivele.

Vărsător

Cei din jur te scot din minți acum! Le dai un deget, vor să îți ia toată mâna, și pe deasupra au pretenții și asupra altor părți ale corpului tău! Însă, dacă analizezi lucrurile în profunzime, poți constata că atitudinea lor, cât de iritantă, o oglindește pe a ta. Fă câteva schimbări subtile în modul tău de abordare și vei vedea că problemele devin deja trecut.

Pești

Te irită profund să te ocupi mâine de treburile casnice. Poate că ce te enervează e că nu ai timp de ele, că te frustrează sau te plictisesc sau că ești singurul/a care contribuie. Pe de altă parte, un alt neajuns ar putea fi reprezentat de aparatura veche, care îți consumă resurse prețioase. Se pare că aceste inconveniente se vor rezolva cât de curând!

Horoscop special: Trei zodii au cele mai bune horoscoape pentru finalul lunii august 2024. Vor reuși în tot ceea ce vor face

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here