Apetitul pentru aventură e mare în horoscopul zilei de mâine, 13 august 2024, când Luna se mută în Săgetător. Zodiile jinduiesc să se bucure de neprevăzut și să exploreze, dar, cu Mercur retrograd dominant, posibilitățile sunt reduse. Nu te lăsa descurajat/ă însă și fă planuri pentru când reapar oportunități de descoperiri. 

Pe de altă parte, sextilul dintre Lună în Săgetător și Pluto în Vărsător imprimă seriozitate. Este timpul pentru o abordare disciplinată a problemelor.

Berbec

Ai de făcut acum o alegere între ceva ce e ușor, entuziasmant sau foarte plăcut pentru tine și… calea care se arată dreaptă, dar și dificilă în sufletul tău. Nu există un răspuns corect sau unul greșit, dar ține cont că destinația acestor hotărâri poate fi foarte diferită. Unde ai dori să te situezi, profesional sau personal? De aici ar trebui să începi.

Taur

Ce înțelegi prin răbdare? Această atitudine poate fi greșit percepută drept una pasivă, care presupune numai să aștepți să se întâmple ceva fără să te agiți sau să faci valuri, dar lucrurile nu stau deloc așa. Răbdarea presupune calm, speranță și credința că ce va urma va fi bun pentru creșterea ta. Cum se schimbă o temere care o ai dacă ții cont de aceste idei?

Gemeni

În loc să-ți imaginezi cât de rău îți poate merge într-o anumită situație, mai bine încearcă să te convingi că nu contează ce va fi pentru că oricum capacitatea ta de control e minusculă sau chiar inexistentă. Nu te forța nici să iei în considerație cel mai bun deznodământ, căci astfel te vei condamna singur/ă la deznădejde dacă lucrurile nu ies așa cum vrei tu. Pur și simplu lasă-te purtat/ă de viață.

Horoscop chinezesc, săptămâna 12-18 august 2024. Timpul potrivit pentru acțiune. Patru zodii au mari șanse de a da lovitura

Rac

Limitele sunt un capitol extrem de sensibil în viața ta, fie că vorbim despre tendința de a accepta orice sarcină în plus de la șef sau despre faptul că îți pui mereu pe plan secund nevoile. Ca să scapi din această situație îți trebuie nu numai curajul de a te impune, dar și forța de a face față dezamăgirilor, căci vei constata că unele persoane te vor numi egoist/ă când nu le mai faci pe plac.

Leu

Ai tot căutat validare în exterior și acum parcă nu te mai regăsești pe tine, întrebându-te mereu cum îți va întâmpina grupul de oameni care te adoră și îți urmăresc fiecare mișcare deciziile? Ca să îți poți regăsi sinele, încearcă să îți simplifici stilul de viață. Renunță să frecventezi fiecare petrecere pentru a mai sta și singur/ă și ia o pauză de o săptămână de la social media!

Fecioară

Te simți de parcă ai sta pe marginea unei prăpăstii și te întrebi dacă să te arunci în gol sau să faci câțiva pași înapoi și să te ascunzi în tufișuri? Hm, bine ai venit în vâltorile vieții. Ca să iei cea mai bună decizie, fie că e vorba despre a accepta un job provocator sau a ieși dintr-o relație toxică, adu în prim plan valorile tale. Cum ar proceda cea mai bună variantă a ta?

La ce se uită un bărbat când te scanează prima dată, în funcție de zodia lui

Balanță

Vrei să primești un răspuns cert de la cineva? Mult noroc cu asta, draga noastră Balanță. Nu e vorba că oamenii se ascund după deget, e vorba că nici măcar ei nu știu ce vor suficient de bine. Iar când se adaugă la acest tablou nehotărârea ta caracteristică și tendința spre perfecționism, e clar că vei jongla cu multe dacă jinduiești la siguranță deplină.

Scorpion

Ai vrea să ai și au parte de un pic de pace, mai ales că Mercur retrograd a fost teribil de obositor până acum, dar e doar un vis. Din păcate ești năpădit/ă de gânduri întunecate, de îndoieli de sine și ești afectat/ă profund de tendința de a rumina. Ca să poți să te detașezi de aceste obstacole, mai ieși puțin din mintea ta și axează-te pe o activitate fizică.

Săgetător

Mercur retrograd este despre renunțare. Ce ar trebui să lași în urmă în timp ce avansezi pe drumul dorit, mai ales profesional vorbind, căci aceasta e aria ta de interes mâine? Poate fi vorba despre dorința de control sau despre obiceiul de a procrastina. Sau poate că aici ar trebui integrată aplecarea spre nevoile celorlalți sau superficialitatea cu care abordezi unele sarcini? E de meditat!

Horoscop special: Cinci zodii vor fi favoritele Universului în a doua jumătate a anului 2024

Capricorn

Te afli într-o perioadă foarte entuziasmantă din viața ta, și atunci de ce ai momente când te simți incredibil de trist/ă? Așa se întâmplă când crești, explică astrele. Chiar dacă practic evoluezi, în același timp spui adio unor fațete ale personalității tale sau unor oameni pe care îi lași în urmă. Nu te judeca fiindcă nu radiezi de fericire și onorează și aceste sentimente autentice.

 Vărsător

Te simți anxios/asă, aproape copleșit/ă? Nu arăta cu degetul acuzator spre Mercur retrograd, e mai mult de atât. Se pare că ai pierdut legătura cu tine și că nu mai știi când trebuie să te reziști sau să te adaptezi în fața provocărilor vieții, acceptându-le, spun astrologii. Deși pare imposibil să găsești acest răspuns, află că de fapt e simplu să îl descoperi. Se află în sinea ta!

Pești

Ai mare grijă la relația cu persoanele apropiate, căci pot apărea neînțelegeri și de o parte, și de alta. Ca să te convingi că pleci întotdeauna de la premisele potrivite, încearcă un mic truc. Când cineva face o afirmație supărătoare, repetă: „deci eu am înțeles că tu ai zis că…”. Poți avea surpriza că te contrazice sau poate acceptă, caz în care măcar știi că explodezi din motivele corecte.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 august. Trei zodii vor fi răsfățatele astrelor. Vor avea oportunități surpriză de a câștiga bani

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here