Intuiția e puternică în horoscopul zilei de mâine, 16 iulie 2024. Tot cercul astrologic pare să comploteze pentru ca zodiile să beneficieze de un al șaselea simț ireproșabil! În primul rând, trigonul dintre Lună în Scorpion și Neptun în Pești ascute acest instinct interior și dăruiește empatie cât cuprinde. 

Mai departe, Luna intră în Săgetător, iar semnele capătă curajul să își apere cu pasiune credințele și convingerile. Ai puterea să lupți pentru visele tale.

Berbec

Ești tot mai dornic/ă să faci bani: de fapt, e principalul tău obiectiv în această perioadă, cu Marte, guvernatorul tău, extrem de activ pe cercul astrologic. Dar cum mâine suntem în sfârșit mai înclinați să ne conectăm cu noi înșine, e cazul să te întrebi dacă ceea ce îți aduce prosperitate o să îți aducă și tihnă sufletească.

Taur

Ușile se deschid pentru tine în stânga și în dreapta, iar și această zi, precum cea mai mare parte a verii, e însoțită de succes profesional, cu Marte în constelația ta. Însă mai ascultă-ți și intuiția, care strigă de ceva vreme că te-ai lăsat dus/ă de val. E minunat să sărbătorești și ai toate motivele, dar ai grijă la tentația de a te întovărăși de persoane geloase sau invidioase pe gloria ta.

Gemeni

Viața e entuziasmantă! Traversezi schimbări esențiale în viață și devii tot mai conștient/ă de numeroasele moduri în care te afectează în mod pozitiv. Însă încearcă să te opui fluxului transformațional și să petreci și câteva clipe în tăcere. Ia o piatră în gură atunci când străbați hotarul către aceste locuri neumblate ale destinului tău și ai grijă să lași în trecut obiceiurile proaste.

Horoscop special: Cinci zodii ale căror relații depășesc toate obstacolele la finalul lui iulie 2024

Rac

Conform horoscopului de mâine, ai toate șansele să treci un prag la care priveai de mult cu jind. Poate că începi o relație după o lungă perioadă de turbulențe amoroase sau poate că ai prima zi la jobul de vis. Ideea e să faci ceva ce îți împacă inima cu mintea, căci echilibrul e prioritar în aceste momente.

Leu

Ești gata să îți îndeplinești un vis? Sperăm că da, căci contextul astrologic e super generos cu tine. Cel mai probabil e vorba despre un obiectiv profesional ce te umple de entuziasm. Se prea poate să dai palpitații colegilor care nu pot face față ritmului tău, dar asta nu ar trebui să te intereseze. Tu stabilești direcția în care evoluezi și ține de ceilalți dacă pot să țină pasul sau nu.

Fecioară

Un profil de social media care să genereze profit sau o afacere care să își aducă mulți bani în buzunar nu se nasc peste noapte, și sperăm că știi că trebuie să investești înainte de a câștiga. Da, acum poate că vii cu bani de acasă sau muncești până ce cazi lat/ă, fără să întrevezi lumină la orizont, dar cât de curând lucrurile se vor schimba.

Secretul numerologilor: Cât de ușor poți câștiga bani în funcție de ziua nașterii tale

Balanță

Întrebi în stânga și în dreapta ce ar trebui să faci și apoi reunești răspunsurile contradictorii și încerci să faci lumină printre atâtea sugestii bine intenționate, dar aflate la poluri opuse? Degeaba încerci să faci un pod între Polul Nord și Polul Sud, nu se poate. E minunat să ceri cu diplomație opinia celor afectați direct de deciziile tale, dar în ultimă instanță amintește-și că hotărârea îți aparține.

Scorpion

În ultime vreme tot visezi. Poate la un nou partener, la un loc de muncă cu mai multe împliniri sau la o călătorie în jurul lumii. Când să faci un pas în față, însă, te sperii. Anxietatea, deși oribilă, are un scop, și dacă reușești să o explorezi făcând față disconfortului, o să îți arate care e problema cu o acuratețe remarcabilă. Poate că necazul nu e că te miști prea repede, ci că nu ai intuit încă direcția.

Săgetător

Emoțiile tale ard mocnit, iar tu torni gaz pe foc, amestecând continuu în acea oală pe care e mai bine s-o lași să fiarbă? Ideea e că acele sentimente care te tot tulbură, fie că e faptul că ești tot mai defensiv/ă, că nu poți să renunți sau că ești afectat/ă de un caz acut de invidie, trebuie lăsate să se manifeste, dar fără să te întrebi constant de unde vin. Simte fără să despici firul în patru.

4 zodii care au dat cei mai mulți criminali în serie. Una dintre ele i-a dat pe cei mai periculoși

Capricorn

Ești obișnuit/ă să faci pe plac tuturor, iar uneori (și nu rar) se întâmplă chiar să porți măști care să te facă mai plăcut/ă în ochii celorlalți. Dar, deși tentația e mare, și e naturală, căci suntem ființe sociale, îți va dăuna să îți pierzi autenticitatea pe termen lung, te sfătuiesc astrologii. Încearcă să fii mai mult „tu”, chiar dacă asta presupune să intri în dezacord cu cineva drag.

Vărsător

Evoluezi într-un ritm fără precedent, ceea ce e de-a dreptul minunat, dar mai ai nevoie să și înțelegi cine ești și ce simți în acest parcurs, mai ales într-o zi care îmbogățește intuiția, precum cea de mâine. E posibil să îți ignori stările sau să le „mături sub covor” pentru că nu accepți că poți avea o dispoziție proastă când totul merge atât de bine. Dar emoțiile acestea au un mesaj.

Pești

Chiar și atunci când faci ceea ce adori, ai nevoie de pauze. Pune-ți gândurile în ordine, analizează-ți emoțiile, acceptă-le, și, mai important decât orice, odihnește-te. Ai trăit atâta vreme pentru altceva, fie că e vorba despre un hobby, un proiect sau un om, e timpul să te mai pui și pe tine pe primul loc. Recâștigă stabilitatea și liniștea pe care le obții numai când ești tu cu tine.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 iulie 2024. Patru zodii culeg roadele eforturilor din ultimele săptămâni

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here