Horoscopul zilei, miercuri 14 august 2024. Exista un risc real sa ne pierdem cumpatul acum. Cand Mercur anxios in Fecioara interpreteaza gresit tacerea lui Pluto, poate fi dificil sa obtinem faptele. Cand Marte combativ se aliaza cu Jupiter cel plin de sine, am putea decide sa mergem inainte bazandu-ne doar pe presupunerile noastre!  

Luna pasionala in Sagetator se opune atat lui Jupiter, cat si lui Marte, amplificandu-ne emotiile. Dupa ce Mercur retrograd revine in Leu, revizuirea evenimentelor trecute ne-ar putea dezvalui lucruri importante pe care le-am ratat prima data.

BERBEC 

Vei fi incantat peste masura sa primesti un apel sau un mesaj de la cineva, fie sa recuperati si sa va mai vedeti, fie sa te invite la un eveniment. Poti fi si neobosit, dornic sa iesi pentru a cauta noi prieteni care sa iti largeasca orizonturile. Fii atent totusi daca cineva iti face o oferta care suna bine dar nu se simte bine in fiinta ta. Tu stii ca instinctele tale sunt in alerta mereu si iti vor binele.

TAUR 

Focusul momentului pe sectorul obiectivelor tale te poate face sa iti doresti locuri libere in programul zilei ca sa demarezi proiecte si sa vezi ce posibilitati mai exista. Cel mai bine ar fi sa iti intaresti granitele pentru ca cineva te-ar putea lasa secatuit daca il/o lasi sa iti ia prea mult din timp, energie, spatiu. Gaseste balanta potrivita dintre a da si a primi. Este crucial.

GEMENI 

Asta poate fi una din acele zile in care spun accidental ceva ce iti propusesei sa tii secret sau poti face o remarca ce iese din tine fara sa fi avut intentia. Cu Mercur in retrograd, lucrurile pot aluneca usor. Dar totodata este si o usurare sa vorbesti deschis, nu ? Poate ca pentru unii este mai bine sa afle adevarul tau.

Horoscop special: Cinci zodii vor fi favoritele Universului în a doua jumătate a anului 2024

RAC  

Aspecte de bani iti pot complica viata din pricina unor influente confuze care pot genera neintelegeri in zona aceasta. Ai putea, de exemplu, sa cumperi ceva online ce pare ieftin dar cand vine sa fii dezamagit de calitate ; sau sa fii taxat mai multi bani dintr-o greseala. Orice s-ar putea intampla pe acest domeniu si te simti nedreptatit, fa orice este necesar sa repari si sa iti recapeti starea de bine.

LEU 

Un prieten ar putea fi asa de entuziast in preajma ta incat sa te faca sa mergi cu el desi nu vrea. Exista un aspect eteric ce iti da o aura de mister. Asta poate functiona in avantajul tau daca vrei sa creezi o buna impresie asupra cuiva pe care il/o placi.

FECIOARA 

Ceva iti poate parea foarte tentant si totusi cand privesti mai profund sa vezi ca nu este ceea ce parea a fi. Adevarul poate fi revelar si lucrurile si oamenii iti pot parea altfel decat erau. Daca esti nerabdator sa progresezi, ai putea sa dai peste confuzii legate de fapte concrete sau raspunsuri la intrebari directe.

Horoscop special: Trei zodii au cele mai bune horoscoape pentru finalul lunii august 2024. Vor reuși în tot ceea ce vor face

BALANTA 

Combinatiile cu altii ar putea duce la oportunitati foarte interesante care ar parea ca vin toate o data. O problema ar fi discriminarea, deci alege intelept si vei avea de castigat. Totusi astazi, conversatiile pot sa nu mearga conform planificarilor si asta este pentru ca nu ai incredere in motivatiile altei persoane, spun astrologii. Daca ceva nu ti se pare tie in regula, ia-o usurel.

SCORPION 

Posibil sa ai planuri mari pentru zilele urmatoare. Unele implica distractie, in timp ce altii iti pot veni in casa, facand-o un loc unde oamenii se simt foarte bine. Nu face totusi promisiuni prea mari, in special in public, pentru ca alinierile focosului Marte iti sugereaza ca e posibil sa nu le poti implini.

SAGETATOR 

Lucrurile par a merge bine in lumea ta, dar cu Mercur continuandu-si miscarea retrograda, ceva ar putea aparea mai incalcit decat intelegi. Cu cat incerci mai mult sa descalcesti lucrurile, cu atat mai mult ele se vor incalci pana nu mai intelegi nimic. In aceasta situatie, cel mai intelept este sa iei o pauza de la acest subiect si sa iti muti atentia in alta parte. Uneori aceasta tactica permite subiectului sa se clarifice de la sine.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 august. Trei zodii vor fi răsfățatele astrelor. Vor avea oportunități surpriză de a câștiga bani

CAPRICORN 

Inainte sa cheltui bani pe ultima ta preocupare in amor sau chiar pe un nou hobby, asigura-te ca este cu adevarat potrivit pentru tine. Te-ai putea afla sub iluzia ca vei fi mai fericit drept rezultat, dar oare vei fi ? Mentine-ti mintea deschisa, pentru ca imaginatia ar putea sa iti joace feste. Fa cativa pasi in directia viselor tale si ia in calcul si toate sentimentele implicate. Daca te simti excelent, e bine. Daca nu, nu nega ce simti.

VARSATOR 

Ai putea fi in dispozitii excelente si dornic sa imprastii o parte din veselia ta si altora. Un prieten poate sa se simta chiar asa de pozitiv si optimist ca tine, deci ar avea nevoie de un impuls. Poate ca este un membru de familie sau un prieten apropiat care este confuz despre ceva si te cauta pentru o mana de ajutor sau sfat. Abordarea ta sincera ar putea sa taie orice neclaritati ale sale si sa il lase mult mai bine.

PESTI 

Desi tu esti bun sa gestionezi responsabilitati, mai vine si o vreme cand totul pare prea mult. Daca este acest caz, poti beneficia de rezultatul delegarii acestor sarcini si in special catre cei in care ai incredere. Vei fi surpins ce eficienti pot fi si altii, nu numai tu. Ai nevoie sa iti eliberezi spatiu in agenda pentru tine insuti si acesta este un bun mod de a proceda. 

Ce îi enervează pe oameni la tine, în funcție de zodie. Trăsătura de caracter dată de astre care te poate băga în bucluc

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here