Ileana Lazariuc, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, este mândră de băiatul său cel mare, Alexandru, care a împlinit recent 16 ani și a suferit o transformare de nerecunoscut. La 42 de ani, frumoasa brunetă arată impecabil și pare să fi depășit despărțirea de Alexandru Ion Țiriac, fiul cunoscutului miliardar român. Ce s-a ales de Ileana Lazariuc după divorț

După divorțul din 2017, Ileana a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și a plecat împreună cu cei doi băieți, Alexandru și Nicholas, în Dubai, unde locuiește și în prezent. Surse apropiate susțin că Ileana se descurcă bine după separarea de Ion Ion Țiriac, iar prezența celor doi copii este o sursă importantă de fericire pentru ea.

Recent, Ileana a împărtășit cu fanii ei câteva imagini cu băiatul său cel mare, Alexandru, și cu fiul cel mic, Nicholas. Într-o postare emoționantă, ea a scris: „Reunită cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața mea”, referindu-se la Alexandru. Deși s-au mutat din România, Ileana a încurajat copiii să mențină legătura cu tatăl lor, iar recent a publicat și alte fotografii alături de Ion Țiriac.

     Fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Ion Țiriac / Sursa foto – Instagram

Transformarea lui Alexandru a impresionat internauții, unii dintre ei glumind că ar putea fi fratele mai tânăr al mamei sale. Trăind în Emiratele Arabe Unite, Alexandru a experimentat o schimbare rapidă, devenind un adolescent în toată regula.

Deși Ileana, fosta noră a lui Ion Țiriac, s-a retras din modeling, detalii despre activitatea sa profesională actuală rămân neclare. Totuși, este evident că, la 42 de ani, Ileana Lazariuc continuă să strălucească, rămânând la fel de frumoasă ca în trecut.

      Ileana Lazariuc alături de fiul său cel mare, în urmă cu doar câțiva ani / Sursa foto – Instagram

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here