Liam Payne, cunoscutul cântăreț britanic și fost membru al trupei One Direction, a fost implicat într-un incident șocant într-un hotel din Buenos Aires, Argentina, unde s-a aruncat de la balconul camerei sale. În camera artistului, poliția a descoperit o scenă dezolantă, cu dovezi care sugerează consumul de droguri și alcool. Autoritățile locale au lansat o investigație pentru a identifica dealerul de droguri al artistului, conform unui raport al The New York Post. Camera distrusă și dovezi de consum de droguri

Potrivit ziarului argentinian La Nacion, imagini din camera de hotel în care a stat Payne au fost verificate și arată o atmosferă dezordonată, cu obiecte distruse și urme care ar putea indica utilizarea substanțelor interzise. Un televizor spart, o masă cu pahare de șampanie, folii de aluminiu și alte urme suspecte de droguri erau împrăștiate în jurul camerei din hotelul Casa Sur Palermo, unde artistul era cazat.

Pe biroul din cameră se afla un ambalaj de săpun, un pahar gol și resturile unei lumânări arse. În plus, s-au observat urme de pudră albă pe cutii de băuturi, despre care poliția crede că ar putea fi cocaină, așteptând confirmarea în urma testelor. De asemenea, în baie au fost descoperite ceară și folii arse, alte semne ale unui posibil consum de droguri.

Autoritățile din Buenos Aires au primit un apel de urgență în jurul orei 17:00, raportând un “bărbat agresiv sub influența alcoolului sau drogurilor”. Conform lui Pablo Policicchio, directorul de comunicare al Ministerului Securității din Buenos Aires, Payne, în vârstă de 31 de ani, a sărit de la balconul camerei sale de la etajul al treilea. Din păcate, artistul nu a supraviețuit căderii.

Cum arată camera de hotel în care a fost găsit mort Liam Payne / Sursa foto – Presa străină

Reacțiile devastate ale colegilor din One Direction

Foștii colegi din trupa One Direction, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik și Niall Horan, și-au exprimat durerea profundă în urma veștii tragice. Într-o declarație comună, aceștia au spus că sunt “devastați” de pierderea prietenului și colegului lor.

„Liam a fost fratele nostru, iar amintirile pe care le avem cu el vor rămâne mereu prețioase. În acest moment, inimile noastre sunt alături de familia și fanii lui”, au transmis membrii trupei.

Mesaje personale de omagiu

Zayn Malik a împărtășit un mesaj emoționant pe Instagram, însoțit de o fotografie din perioada în care cei doi erau colegi de trupă. „Liam, am pierdut un frate când ne-ai părăsit. Îmi voi aminti mereu de susținerea ta în cele mai dificile momente ale vieții mele”, a scris Malik.

Louis Tomlinson a vorbit despre cât de recunoscător se simțea pentru legătura pe care o împărtășiseră în ultimii ani. „Am pierdut un frate. Liam a fost un suflet pozitiv și un talent incredibil. Îți mulțumesc pentru amintirile create împreună”, a scris el.

Harry Styles, la rândul său, a postat un mesaj pe Instagram în care și-a exprimat durerea profundă: „A fost o onoare să îl am în viața mea. Mi se rupe inima pentru familia lui și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit”, a spus Styles.

Această tragedie a declanșat o amplă investigație a autorităților argentiniene, care caută să identifice cine i-a furnizat drogurile cântărețului. Fanii din întreaga lume au reacționat cu omagii și mesaje de susținere, iar colegii din industrie și-au suspendat evenimentele pentru a-i aduce un omagiu lui Liam Payne.

     Vezi această postare pe Instagram           

O postare distribuită de Louis Tomlinson (@louist91)

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here