Un incendiu de proporții a izbucnit la un depozit situat în localitatea Afumați, provocând o mobilizare rapidă și masivă din partea autorităților. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea flăcărilor care s-au extins pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați, generând degajări dense de fum. 

Pentru a face față acestei situații critice, la fața locului au fost trimise un total de 10 autospeciale de stingere, echipate cu apă și spumă, precum și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. De asemenea, un vehicul de descarcerare a fost mobilizat la fața locului. În sprijinul echipelor de pompieri, a fost alocată o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF).

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă, ceea ce sporește riscurile, dat fiind faptul că se situează într-o zonă cu riscuri de propagare. Din fericire, conform informațiilor recente, nu sunt raportate victime sau persoane rănite în urma acestui incendiu.

Acțiunile de stingere sunt în curs de desfășurare, iar echipele de intervenție depun eforturi pentru a aduce situația sub control cât mai repede posibil.

Datorită posibilităților de propagare a incendiului la întreaga suprafață a halei (2000 mp), precum și la alte hale adiacente, s-a suplimentat dispozitivul cu încă opt autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Acționează în total 18 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de hidroperforare, Detașamentul Special de Salvatori și două echipaje de prim ajutor.

Noi probe din referatul procurorilor care demonstrează cum operau asasinele în halate. Dezvăluiri incendiare

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here