Un incendiu a izbucnit la un vagon dezafectat, în apropierea gării din Cluj-Napoca, astăzi, 1 septembrie, în jurul orei 11:50.  Din primele informații, focul a cuprins un vagon dezafectat și s-au exstins până la o magazine din apropiere. 

Un incendiu a izbucnit la un vagon dezafectat, în apropierea gării din Cluj-Napoca, astăzi, 1 septembrie, în jurul orei 11:50, arată Stiri de Cluj.ro

Din primele informații, focul a cuprins un vagon dezafectat și s-au extins până la o magazine din apropiere.

Pompierii intervin în aceste momente cu două autospeciale pentru lichidarea incendiului.

“Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente, cu două autospeciale, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un vagon dezafectat în apropierea Gării din Cluj-Napoca. Din primele date, flăcările s-au extins parțial și la o magazie. Nu sunt anunțate persoane care să solicite îngrijiri medicale. Revenim cu informații!” au transmis ISU Cluj.

Pompierii intervin în aceste momente cu două autospeciale pentru lichidarea incendiului.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente, cu două autospeciale, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un vagon dezafectat în apropierea Gării din Cluj-Napoca. Din primele date, flăcările s-au extins parțial și la o magazie. Nu sunt anunțate persoane care să solicite îngrijiri medicale. Revenim cu informații!” au transmis ISU Cluj.

UPDATE 12:11

,,Incendiul a fost localizat, fără posibilitatea de extindere.”, potrivit ISU Cluj.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here